Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Polițiștii au stabilit cauza tragediei de la Mădăras în urma căreia tânărul Sergiu Stoica și-a pierdut viața

Polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul mortal din această dimineață și în urma căruia și-a pierdut viața Sergiu Stoica, membru al Ansamblului Folcloric al Județului Satu Mare Doruri Sătmărene.

Potrivit oamenilor legii, tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula Sergiu Stoica, acesta din urmă pierzând controlul volanului și izbindu-se violent cu mașina de un cap de pod.

Ce spune Poliția Satu Mare:

La data de 2 mai a.c., în jurul orei 1.40, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație în localitatea Mădăras soldat cu victime omenești.

Din cercetările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, din localitatea Craidorolț, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra autoturismului părăsind partea carosabilă, lovind un cap de pod, după care a ricoșat într-un stâlp de curent electric de pe partea stângă a direcției de deplasare.

În urma impactului conducătorul auto a decedat. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.