Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Ponta: Nu e bine deloc ce se întâmplă în Satu Mare!

Fostul premier şi preşedinte al PSD, Victor Ponta, liderul noii formaţiuni Pro România, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că ştie ce se întâmplă în PSD Satu Mare iar concluzia este că “nu e deloc bine”.

“Știu foarte bine ce se întâmplă. Dacă zice cineva că e de bine, nu e de bine deloc, dimpotrivă. Știu și care sunt prieteniile și susținerile domnului Dragnea. Care este rolul PSD Satu Mare? La Consiliul Județean nu este, la Primărie nu este. Liderii UDMR de aici vorbesc mai rar cu Viktor Orban decât vorbește Liviu Dragnea. Adică au competiție din partea lui Liviu Dragnea, cine e mai apropiat de Viktor Orban Ceea ce este o situație pe care știu să o gestioneze, nu s-au mai întâlnit cu așa ceva”, a declarat Ponta.

Fostul primar Dorel Coica, şi fost preşedinte al filialei municipale a PSD Satu Mare a spus că există un curent anti Liviu Dragnea la Satu Mare, dar oamenii încă nu au curaj să vorbească.

 

5 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    nu e bine deloc ce se intampla in pSD romania, apoi local cum sa fie atunci bine gunoaielor?

  2. Maxim Răspunde

    Coica cel mai mare gunoi care a existat in PSD! Acuma merge la varianta gunoi PRO, adica PRO Romania :))))

  3. Alex Răspunde

    Toata lumea politica din tara noastra arata leit ca reteaua de autostrazi realizate si in proiect adica, disparate, ilogice si de utilitate indoielnica.

  4. cs Răspunde

    cand nu o sa mai fi e bani de salarii la atunci se vor rasvrati PSD-isti
    iar Coica nu a facut nimic notabil nici macar un picor de pod

  5. Rodica Răspunde

    Domnule Coica , poate nu stiati , dar exista si un curent anti Coica in Satu Mare ! Si nu-mi trebuie curaj sa afirm asta ! Ce-ati facut in perioada mandatului , in afara de cabinetele medicale personale ? Da parca pana mai ieri erati prieten cu tractoristul de Teleorman ! Rade ciob de oala sparta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.