Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Prăpăd pe șoselele Sătmarului: Minivacanță cu zeci de permise reținute și sute de amenzi

Pe parcursul minivacanței de 1 mai, polițiștii au constatat în jur de 10 infracțiuni la regimul rutier și au aplicat peste 470 de contravenții, în valoare de aproape 190 000 de lei, în cadrul acțiunilor curente, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și de asigurare a unui climat rutier sigur.

În perioada, 27 aprilie – 1 mai a.c., peste 400 de polițiștii au acționat pe raza județului Satu Mare, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, totodată pentru asigurarea unui climat rutier sigur. Astfel, în urma acțiunilor organizate au fost aplicate 579 de sancțiuni contravenționale, în valoare de  187.546 de lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 800 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 447 de contravenții și 11 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. De asemenea, au fost reținute 45 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor reținute în cazul a 28 de conducători auto dreptul de a conduce le-a fost suspendat pentru depășirea limitei maxime de viteză cu peste 50 km/h, în 4 cazuri pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare, în 3 cazuri pentru alcoolemie iar în 10 cazuri pentru alte abateri săvârșite de conducătorii auto la regimul circulației pe drumurile publice.

Sursa – IPJ Satu Mare

Sursa Foto – Facebook/Radare jud. Satu Mare

 

 

 

9 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    Cui ar trebui sa i se ia permisul pentru trecerile de pietoni sterse? De cate ori trebuie sa se vopseasca o trecere de pietoni ca ea sa fie vizibila pentru pietoni si pentru soferi, astfel incat viata lor sa nu mai fie pusa in pericol? Ce vopsea se foloseste că dupa o zi dispare aproape de tot? Este normal?

  2. y Răspunde

    La cum se circulăm în oraș e puțin. Dar tot e ceva.

  3. Nu numai la noiindicator Răspunde

    mipudeco? ???…..dar si indicatoarele au disparut ? ???

  4. garcea Răspunde

    Va suspend la toti permisul oricum. Cum va prind va si f..t ca asa ne place noua uniformizatilor sa f..m ca putem vrem si ne place. Asta ne-am dorit de mici sa fim politisti si tot mici am ramas si la minte si la port ca deh avem arma si suntem babani ca mai apoi ne pensionam si oricum nu ne m-ai angajeaza nimeni. Acuma ii momentul nostru sa va aratam voua muschii de steroizi si prostia din cap.

  5. Garuboz Răspunde

    Mai garcea oricum la tine nu cred ca da pe afara materia censie.Daca respecti legea nu cred ca are nimeni treaba cu tine ,dar tu esti un needucat si cred ca te comporti asa cum a-i scris mai sus.Apropo nu sunt politist dar i-mi doresc ca toata lumea s-a respecte legea .

  6. Florin Răspunde

    Din acest articol reiese haosul de pe drumurile din județul Satu Mare. Cei care încalcă legea sa plateasca.

  7. Satmarean Răspunde

    Este clar ca se conduce haotic ,dar oare nu ar fi necesar ca si marcajul rutier sa fie corect? Cate strazi nu s-au asfaltat,vezi Careiului, si marcajul lipseste total. Circuli orientandu-te. Prin oras e la fel. Marcaje vechi,sterse si nimeni nu ia nici o masura. Oare cei din comisia de siguranta circulatiei se fac? DAR FIRMA CARE A CASTIGAT SA ASIGURE MARCAREA STRAZILOR CE FACE? DOAR INCASEAZA? Sau nici nu avem cine se ocupa cu asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.