Ultima actualizare: azi, 16:14
Locale

Primăria Satu Mare, mesaj emoționant după moartea Doinei Văsuț

Directorul Serviciului Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Doina Văsuț, a încetat fulgerător din viaţă. Plecarea sa la cele veșnice a provocat o durere fără margini, atât în rândul familiei, cât și a colegilor.

,,Cu profundă tristeţe am aflat vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre Doina Văsuț, director al Serviciului Public de Asistenţă Socială. Dispariţia sa lasă un gol imens în inimile nostre, a colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și a colegilor din instituțiile subordonate. De-a lungul celor 14 ani în care a muncit în cadrul instituţiei, a reprezentat un model de profesionalism, bunătate, modestie şi eleganță.

În aceste momente grele pentru familie şi pentru cei dragi, transmitem tuturor celor apropiaţi întreaga noastră compasiune și le adresăm sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun!”, este mesajul Primăriei Satu Mare.

Un comentariu

  1. una Răspunde

    dumnezeu sa odihneasca in pace sincere condoleante familiei intredevar a fost o doamna cu suflet si corecta fata de semeni cum foarte multi ar trebui sa fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Hoțul care a spart barul din Medieșu Aurit a fost prins

Hoțul din Medieșul Aurit a fost prins în cursul zilei de astăzi, joi, 10 mai. Anunțul a fost făcut de...

Închide