Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Prostituatele din zona gării, sancționate de polițiști. Amendate și puse să strângă mizeria

Prostituatele din zona gării, sancționate. Polițiștii locali din Satu Mare au sancționat, marți, patru tinere care practicau prostituția în zona trecerii de cale ferată de pe Calea Traian. Noemi Lakatos, 25 de ani, Izabela Aiacoboaia, 27 de ani, Rita Egresi, 25 de ani, și Aniko Bogdan, 31 de ani, au fost amendate și trimise acasă de polițiștii locali.

Se știe că pe lângă practicarea prostituției, cele patru femei fac și multă mizerie în zonă. Motiv pentru care, polițiștii locali, după ce le-au sancționat, le-au obligat să facă și…curățenie! Astfel, cele patru femei au strâns mizeriile pe care le aruncă zi de zi!

3 comentarii

  1. Noemi Răspunde

    Este foarte interesant ce spuneti aici. Ati dat numele intregi si virsta, informatii pe care in mod normal nu le dati intr-un articol cu persoane care nu fac prostitutie. De asemenea nu ati uitat sa fiti sarcastici punind “…” inainte de “curatenie” dar ati omis sa va intrebati: Cum au putut politistii sa OBLIGE niste persoane, chiar si prostituate, sa faca curatenie cind nu au voie sa oblige DETINUTII sa faca ceva ce nu vor. Cred ca articolul asta are tenta tendentioasa si arata denigrarea unor fiinte umane, fie ele si prostituate.

  2. Om Răspunde

    Felicitari pentru initiativa politistilor locali !

  3. Adinutza Răspunde

    Pleava societatii…Focar de infectii…La munca adevarata nu la desfacut picioare…Amenzile oricum nu le plătesc bagati-le la răcoare sa se racoreasca.Curata-ti orașul de astfel de umbre raioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.