Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

PSD se pregăteşte să intre la conducere în Satu Mare. UDMR încă n-a spus DA!

PSD se pregăteşte de mai mult timp să intre la conducere în Consiliul Local şi Primăria Satu Mare, doar că UDMR încă n-a spus DA. În ultima perioadă au avut loc mai multe întâlniri între conducerile celor două formaţiuni, atât formale cât şi informale, şi se pare că la ultima dintre ele liderii UDMR ar fi lăsat impresia că acceptă să acorde PSD-ului anumite posturi, dar să vadă întâi persoanele. De altfel, conducerea PSD Satu Mare a solicitat în mod public, după alegerile locale, posturi în conducerile celor două foruri, dar cei din UDMR au afirmat tare că merg mai departe cu partenerii din PNL.

Acum, bătălia cea mare este pe postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, lăsat vacant după plecarea regretatului liberal Alexandru Panea.

Săptămâna aceasta, în PSD a intat febra, astfel că până vineri a fost termen de înscriere a doritorilor pentru cele două posturi.

Pentru postul de vicepreședinte al Consiliului Județean s-au înscris Rodica Maxi, Nicolae Avorniciții și Ciprian Ardelean, iar pentru posturile de viceprimari Manuela Rogoz, Mariana Sălăjan, Eniko Glodean, Octavian Ardelean și Ciprian Crăciun.

Urmează ca în forul de conducere al PSD să fie desemnate persoanele propuse, prin vot secret, după care conducerea partidului să meargă la UDMR cu nume concrete. Deocamdată nimic nu este cert.

14 comentarii

  1. Mitica Răspunde

    In afara de Ciprian Ardelean, care e un om integru, ceilalti sunt niste gusteri si fripturisti care asteapta sa le mai dea partidul o bucata de ciolan!

    • Emanuel Nagy Răspunde

      Mai bine femeie de servici de la P.S.D decât Albu sau Feher.Niste pierde vară amândoi.

    • Rolly Răspunde

      Cel mai bun este Rațiu asta măcar se implica ajuta oamenii pe banii lui.

    • Macsim Răspunde

      Vezi ca ai ramas maro pe la gurita de la atata lauda pt ciprian asta ardelean

  2. Vasile Răspunde

    Doamne fereaza !!!

  3. Macsim Răspunde

    Niste javre de-ale lui Govor vor sa preia partidul!!!

  4. Radu Răspunde

    Adică vor sa schimbe o cucuvea și un dihor cu o vrabie și un sconcs! Bună treaba!

  5. Dana Răspunde

    sper ca-i o gluma..

  6. ROMÂN Răspunde

    Cu cine putem să ne recâștigăm onoarea de a fi români cu aceia trebuie mers mai departe, nu cu cei care au făcut loc conaționalilor mai mult decât merită.

  7. eli Răspunde

    Nu au ce cauta la conducere . Au stat inainte 4 ani si nu au facut nimic.
    Daca UDMR lasa acest lucru sa se intamle poate sa mearga la plimbara , PSD o sa preia controlul .

  8. Rodica Răspunde

    1, Inca n-ati priceput ca udmr nu cedeaza nimic fara sa primeasca ceva in schimb?
    2, udmr=psd=pnl=pmp=alde=…etc(restul politicienilor) = mizerii !

  9. satmarean Răspunde

    Si atunci cine mai face opozitie???PSD guverneaza,paseaza, inscrie, peste tot numai ei.Ce a facut pentru acest oras Govor si Coica? Sau Stef? Ca si ALDE e tot un “maro”.Eu nu cred ca UDMR va accepta PSD. M-am saturat sa vad in toate institutiile numai PSD-isti si ALDE-isti. De la varf cel putin inca trei nivele sunt numai ei. Nu mai ai aer de ei. Cand ma uit la tv si-l vad pe Dragnea cum minte cu seninatate si mai spune ca Isarescu si presedintele mint ma doare capul. Cum sa minta cand au crescut toate dobanzile? Cum sa minta cind PSD ia imprumuturi ca sa dea salarii si sa faca bisericidar nu fac un drum, o fabrica, ceva pt. locuri de munca. Dau numai ajutoare sociale la toti tiganii ( pardon romii) care in afara de sa faca copii dupa care sa ia alocatie nu fac nimic. De ce sa platesc eu ca ei sa stea acasa si sa nu munceasca?? Ca au facut copii?Ca nu gasesti forta de munca? Ca nu mai sunt scoli profesionale si nimeni nu mai munceste decat batranii??
    Sa mearga Govor,Coica si Stef la munca. Sa ne lase in pace. Si pe voi, cei de la Portal Sm , cine va plateste ca de saptamini sa dati cu ” stirea” asta? Vreti sa se obisnuiasca lumea cu aceasta idee?

  10. Reflector Răspunde

    Eu zic că este perfect Crăciun care se pricepe sa eludeze statul știe să păcălească privind plata dărilor către stat.Poate de învață și pe noi sătmărenii deci hai băiatule meriti funcția dar nu uita de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.