Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

Un primar din județ, declarat incompatibil, a câștigat procesul cu ANI

Printr-o decizie din 26 ianuarie, Agenţia Naţională de Integritate – ANI, l-a declarat incompatibil pe primarul din Odoreu Dumitru Dorel Pop. În motivaţia sa ANI menţionează că primarul s-a aflat în incompatibilitate în perioada 18 iunie 2008 – 18 aprilie 2013, întrucât fiind primar a deţinut şi funcţia de administrator al SC Papillon SRL.

ANI a susținut că Dumitru Dorel Pop a deţinut simultan funcţii şi calităţi incompatibile. Faţă de această decizie a ANI, Dumitru Dorel Pop s-a considerat nevinovat și a negat această decizie. În cele din urmă, primarul comunei Odoreu, a avut câștig de cauză.

Potrivit informațiilor Portal SM, Dumitru Pop a formulat o cale de atac și a câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție.

5 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    Mda!…Uite unde era ”cinstitul” !! Nu punem mana de la mana si sa-i facem o statuie ?

  2. Militaru Marin Răspunde

    Compatibil cu o avere impresionanta dobândită pe cai cinstite din salariul de bugetar !
    Felicitări Mitica !

  3. Maxim Răspunde

    Mitica dupa ce ai turnat tot partidul PsD la DNa si la procurorii de la Inalta curte, nu ma mir ca ai scapat! Un netrebnic de om!

  4. PoStaDracii Răspunde

    Lasa-ti domnule primar ca a dat guta in ei, ca la cate dosare au, ei precis nu scapa ca exista totusi Dumnezeu

  5. Rodica Răspunde

    Nene , te vezi ce penibil esti in poza ? N-am inteles nici acum ce cauti intre cele doua figuri istorice ? Cu siguranta sunteti toti politicienii imaculati , cei care se ocupa de gainarii sunt marii infractori ai tarii ! De-aia din vocabularul si comportamentul vostru au disparut cuvintele rusine si corectitudine ! La noi justitia e oarba , dar cea divina nu ! Asa ca nu va bucurati prea devreme !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.