Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

VIDEO INCREDIBIL. O cioară a distrus interiorul unei mașini în municipiul Satu Mare

Imagini absolut incredibile surprinse de un sătmărean în municipiul Satu Mare. O cioară s-a strecurat într-o Dacia Logan și ,,și-a făcut de cap” în interiorul acesteia, lăsând în urmă un dezastru de nedescris.

Totul s-a întâmplat astăzi, luni, 21 mai, imaginile fiind filmate în fața unor garaje de pe strada Prahovei din municipiul Satu Mare. Bizar este faptul că nu se știe cum a reușit cioara să se strecoare în mașină, însă, odată intrată, pasărea a distrus întreg habitaclul autoturismului.

 

4 comentarii

  1. Cioroiu Răspunde

    Ăla da sLogan fără tetiere și plin de găinaț de cioară. Cioara a a fost închisă de catre deținătorul mașinii. Se vede clar cum a fost pregătită mașina cu pungi pe scaune

  2. Bahu Răspunde

    Acestui specimen , care și-a luat șofer o cioară , îi sugerez o vizită de specialitate…

  3. Merlin Răspunde

    N-ati inteles nimic – cioara ESTE proprietarul masinii. A avut ghinionul sa fie clientul nemultumit si care a refuzat plata serviciilor vrajitoarei care locuieste in blocul de vis-a-vis (posibil). Dar nu e clar? Sa va fie invatatura de minte!

  4. Bahu Răspunde

    Chiar n-am înțeles ! Cine s-a găinătat ( c…t ) împrăștiat în mașină , proprietarul sau …”proprietarul” , dar mai ales cine a fost maltratat ? Aud ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.