Ultima actualizare: azi, 09:13

Locale

FOTO. Accident în Micro 17. Fetiță lovită pe trecerea de pietoni

Accident în municipiul Satu Mare. O fetiță a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe bulevardul Independenței din cartierul Micro 17. Fetița, în vârstă de 10 ani, a fost lovită în plin de o mașină pe trecerea de pietoni.

La fața locului au ajuns un echipaj de prim-ajutor, precum și un echipaj de Poliție. Fetița a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe.

Vom reveni cu detalii.

11 comentarii

  1. Dora Răspunde

    Saracuta, ..si eu locuiesc in zona si era sa o patesc de cateva ori…efectiv nu se opresc unii chiar daca vad ca te-ai angajat in trecere…putea s-o omoare…nesimtiti..si tot ei dau din maini

    • Rafael Răspunde

      A FOST UNA DINTRE COLEGELE MELE DIN CLASA TOTI AU PLANS SI DOAMNA INVATATOARE D;

  2. Satmareanu’ Răspunde

    Sper sa fie invatatura de minte,

  3. Unu' Răspunde

    Trebuie urgent supraînălțate toate trecerile de pietoni, mai ales cele din cartiere și dinapropierea școlilor dar și cele din zonele mai aglomerate, concomitent cu instituirea unei limite de viteză de maxim 30 Km/h!!!

    • Vecinu Răspunde

      Sunt de aceeasi parere. O limita de 30km/h si as monta radare cum sunt afara din tara.

  4. Alfonzo Răspunde

    De cate ori am sesizat ca acel trecere nici noaptea nu este iluminat corespunzator si desi esti in apropierea scolii!!

  5. tamas Răspunde

    De ce 30 km/ora , se poate mege si cu10 km / oră sau mai bine nu se mai circule deloc prin oras ca sunt multi pietoni., si oricum în orașul ăsta unii circulă ca râmele . Sunt imbecili care nu inteleg ca accidentul este un eveniment rutier izolat o excepție de la regula normala de circulatie . La fel cum accident este si daca , ție imbecil notoriu , iți pică o cărămida in cap când te plimbi xa prostu pe Corso

    • y Răspunde

      Pune te rog la loc cheia de la mașină câteva zile și exersează circulația pe jos ca un pieton, ca să zici că practici sportul extrem. Și ca bonus ți se permite să-i înjuri pe cei din mașină că nici în ruptul capului n-ar opri să te lase să traversezi, chit că stai cuminte de vreo 5-10 minute și aștepți. Până la umă te angajezi în traversare că ai și tu o treabă nu de ornament stai acolo și atunci se găsește vreun amețit care te calcă din diverse motive. Acum tanti care a lovit copila nu avea vizibilitate pe ditamai bulevardul, nu știa că e trecere de pietoni, nu știa că e zonă foarte frecventată, nu știa că sunt multe accidente pe acolo, nu știa că e școală în zonă și copii totuși sunt copii??? De conduita preventivă n-a auzit? Totuși doi pietoni călcați pe trecere de pietoni în 24 de ore nu ți se pare cam mult? Suntem totuși un kkt de oraș nu ceva metropolă!

  6. Darius Răspunde

    De la accidentul trecut au zis ca pun semafoare si toti au zis ca nu ca nu e nevoie,acum le-au fost invatatura de minte sa puna si ei macar un semafor in tot cartierul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.