Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Adrian Cozma are tot mai mulți susținători. Încă două organizații puternice îl susțin!

Adrian Cozma are tot mai mulți susținători care declară public că se împotrivesc deciziei conducerii organizaţiei judeţene a PNL Satu Mare de a-l exclude din partid.

După ce ieri filiala din Negreşti Oaş a anunţat că este împotriva lui excluderii lui Adrian Cozma, astăzi organizaţiile din Ardud şi Santău au transmis că sunt alături de consilierul judeţean.

Poziţia PNL Ardud:

Biroul Politic Local (BPL) al Organizației PNL Ardud a hotărât susținerea și respingerea propunerii de excludere din partid a domnului consilier județean Adrian Cozma.

În urma ședinței BPL al organizației PNL Ardud din data de 11.06.2018 având ca temă dezbaterea propunerii de excludere din PNL a consilierului județean Adrian Cozma, fiind prezenți 15 membrii din totalul de 17, au hotărât în unanimitate susținerea domnului Adrian Cozma și respingerea propunerii de excludere din partid.

Poziţia PNL Santău:

Biroul permanent local Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie pentru a dezbate și a lua o decizie cu privire la decizia BPJ de a-l  exclude din partid pe consilierul județean Adrian Cozma. Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului. În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Santău.. Membrii organizației Santău consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean. Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuială politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare al consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL. Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

De asemenea în calitate de primar nu am fost consultat cu privire la luarea unei astfel de decizii, care este total deplasată. Se pare că coducerea Organizației Județene a picat examenul unității și consolidării PNL la nivelul Judeșului Satu Mare. Atragem atenția că acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare.

Totodata precizam  faptul că organizația locală Santău este  organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare având 8 conilieri locali, primar si viceprimar PNL.

Presedinte                                                                                              Secretar General

Primar                                                                                                       Viceprimar

Rotar Marinel                                                                                             Silaghi Sergiu

 

 

12 comentarii

  1. Ivan Turbinca Răspunde

    Vizualizând poza de mai sus, citind comunicatul si cunoscând istoria partidului ( si a Pdl) pot trage cateva concluzii :
    1. Coza este înconjurat doar de vechii ,, amici Basiși “, toti cu funcții in administrația locală , trădătorul pupincurist Silaghi si naivul Iştoc. Mai nou, ecestui grup s-a alipit si veșnicul primar( ca deh, altceva nu știe sa faca !) de Ardud ?
    2. Acest ,,domn” Cozma, a adus muta zânzanie in partid, a urcat pe scara funcțiilor călcând pe cadavre, lingând si apoi scuipând fiecare șef de partid. Nu este si nu va fi om de echipa, asta datorită caracterului îndoielnic ( ca sa ma exprim elegant !).
    Pun si o întrebare :
    Care este marea realizare profesională, socială sau politica a acestui mare consilier județean ? Dar concret, nu povesti pentru fraieri ! Ce pierde PNL Satu Mare prin eliminarea unui intrigant notoriu ?

  2. Gioni Răspunde

    Mă politrucilor si bugetofagilor ordinari, voi vorbiți de valori, angajamente, principii ? Oare unde este Țepeș ?

  3. stefan Răspunde

    După ce ieri filiala din Negreşti Oaş a anunţat că este împotriva lui excluderii lui Adrian Cozma(impotriva LUI excluderii) suntem in provincie dar…

  4. Dinu Răspunde

    Felicitari, PNL Ardud!

  5. Pop G Răspunde

    E normal sa nu fie exclus cel mai activ liberal satmarean.

  6. Ion Satmarean Răspunde

    Cozma a fost cel mai vocal liberal. In sedintele de consiliu , dar si in alte imprejurari , a dovedit ca tine la satmareni și la valorile nationale.

  7. Doina Răspunde

    Excluderea lui Cozma e o mare pierdere pentru PNL Satu Mare! Rusine celor ce au propus-o si celor ce au votat-o!

  8. Feher Adrian Răspunde

    Sper ca PNL Satu Mare sa se trezeasca si sa-si vada adevaratii inamici!

  9. Florin Răspunde

    O pozitie inteleapta a celor din PNL Ardud.

  10. Gigi Mateias Răspunde

    Primarul Duma este un gunoi de om. Mincinos ordinar! Iar Cozma este un homalau infometat

  11. Avram Iancu Răspunde

    ”Cozma este înconjurat doar de vechii ,, amici Basiști “ ???Nici pe departe !!Este inconjurat de …fosti comunisti !! Cu staif !! Bontea a fost Secretar UTC al Municipiul Satu Mare,iar acum se da mare ”capitalist” !!Ti-e si scarba de ei !!

  12. George Răspunde

    dintr-un consiliu director județean format din 80 persoane este susținut de către cei din poza + primarul de Ardud . Trageți voi concluziile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.