Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Anchetă după accidentul de la Moftin. Polițist rănit și un radar neinscripționat distrus

Ieri, 21 iunie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității Moftinu Mic, în care a fost implicată o autospecială aparținând Serviciului Rutier Satu Mare, și în urma căruia 3 persoane au suferit vătămări corporale.

Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un conducător auto, de 40 de ani, din localitatea Sînmiclăuș, fiind la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu autospeciala condusă pe drumul prioritar de un agent de poliție din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare, de 42 de ani, din comuna Drăgușeni.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a agentului de poliție, a unei femei, de 29 de ani, din localitatea Craidorolț și a unei minore de 2 ani din aceeași localitate, pasagere în autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.