Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Hotelul Dacia intră în reabilitare! Primarul a cerut urgentarea lucrărilor. ,,Este momentul cel mai potrivit”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a întâlnit cu reprezentantul noului proprietar al Hotelului Dacia. Edilul-șef a declarat că a venit momentul ca simbolul Sătmarului să își recapete cu adevărat strălucirea.

,,Reabilitarea Hotelului Dacia trebuie să înceapă cât mai repede. Sătmărenii vor ca orașul să-și recapete clădirea- simbol. M-am întâlnit azi cu reprezentantului noului proprietar al hotelului, căruia i-am cerut să se apuce cât mai repede de lucru, să pregătească documentațiile și apoi să înceapă restaurarea.

Din partea Primăriei Satu Mare vor avea tot sprijinul! Este momentul cel mai potrivit pentru renovarea imobilului Hotelului Dacia, având în vedere că Primăria Satu Mare va derula un amplu proiect de reabilitare a Centrului Vechi al municipiului Satu Mare”, a declarat Kereskenyi Gabor.

5 comentarii

  1. Frank Rizzo Răspunde

    Amplu proiect de reabilitare al centrului vechi? veniti va rugam cu ceva detalii sa stim si noi la ce sa ne asteptam cu sufletelele noastre minuscule gata gata sa erupa de bucurie launtrica nedeslusita de atata amar de fericire constructiva.

  2. aaaaaa Răspunde

    jumate din str.dara nu este canalizare ne cacam in curte sec 21 domnu polgarmester si citymanegeru

    • cârcotaş Răspunde

      Da’ cacă-te dragă în curte că eşti în natură.Nu de aia te-ai ţi-ai construit casă pe legheleu?Vă mutaţi 5-10familii în cuca măcăii şi aşteptaţi ca oraşul să se execute la dorinţa voastră.Aici e vorba de un edificiu care interesează tot oraşul.Aici trebuie investit cu prioritate,în obiective cu impact general.Pe de altă parte primăria trebuia să autorizeze construcţiile doar dacă aveau utilităţi.Dar toţi au forţat,că o fi cumva până se întăreşte betonu’,până se pun grinzile…lemnu’ lucrează…

  3. Satmarean Răspunde

    Ce se amenajeaza(pregateste) in locul fostului teatru de vară? Stie cineva????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.