Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTO. Hoți de covoare, prinși în flagrant de polițiștii locali

Polițiștii locali din Satu Mare au prins în flagrant doi hoți. În noaptea de joi spre vineri, pe str. Martirilor Deportați din municipiul Satu Mare, Varga P., 25 de ani, și Joszef M., 29 de ani, au furat două covoare dintr-un magazin.

Cei doi hoți au fost surprinși de un echipaj al Poliției Locale, imediat după comiterea furtului. Cazul a fost preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare.

8 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Jos pălăria!

  2. una Răspunde

    stau pe horea 6 fara forme legale tot ce fura ii duc traficantiilor de pe horea ptr un plic de drog va rog datimi o adresa unde se poate reclama acest lucru inafara de primarie ca nu-i intereseaza ce se intampla acolo zi si noapte nici politia locala nu prea face ceva

  3. Florin Răspunde

    La IPJ Satu Mare

  4. Frank Rizzo Răspunde

    Culmea ca ieri unui amic i-au fost furati banii in timp ce mergea la dentist….cateva ore mai tarziu astia doi din imagine tocmai mergeau spre locul faptei detaliate mai sus trecand pe corso spre hotel Astoria extrem de grabiti. Totusi ma bucur ca incet incet se face ordine, fir’ar ei a drecu de puslamale minoritare ce sunt.

  5. una Răspunde

    ce ordine deja astazi is pe horea si fura incontinuare

  6. avocat Răspunde

    Nici o problemă sunt doar niște punjabiști relativ pașnici , nu latră , nu mușca , numai dau cu jula !

  7. Rromi Răspunde

    Satmareni voi nu vedeti ca au ajuns sa puna stapanire pe tot orasul, Horea Ostrovului e cuibul lor, noi ceilalti, cetatenii de rand cu servici – taxe platite la stat si impozit achitat suntem nimicuri, ajutorul social si votul lor este mai important pentru primar decat siguranta noastra si a copiilor nostri. Rusine sa va fie conducatori iubiti ai urbei.

  8. una Răspunde

    Rromi nu mai spune ca pe tot horea sau ostrovului locuiesc numai asemenea specimene locuiesc si familii serioase din pacate si ei indura tot ce se petrece pe horea azi dimineata deja baietii astia erau pe horea deja faceau comert cu bunuri furate ca altceva nu au si chiar ca pe primar sau viceprimar nu-i intereseaza ce se intampla acolo nu au fost nicioadata acolo inafara de doamna papici cand era viceprimarita si a facut un pic de ordine in rest nimeni nu vine mai fac cateva razii ii duc peste jumate de ora iarasi sunt acolo sunt curioasa pe cine vor muta in blocul nou traficantii ptr ca platesc chiria la zi si se poate intra la ei in casa am auzit ca este una dintre criiteriile de acordare locuinte sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.