Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Imaginea zilei! Parcare de tot râsul în municipiul Satu Mare

Parcare de-a dreptul incredibilă în municipiul Satu Mare! Un șofer a oferit imaginea zilei după ce și-a lăsat mașina cu roata în aer. 

Autoturismul parcat la întâmplare a fost surprins în această după-amiază la ștrandul din municipiul Satu Mare. Șoferul, cel mai probabil grăbit să facă o bălăceală, nu a mai ținut cont de absolut nimic și a oferit, fără doar și poate, imaginea zilei!

Poza a fost postată pe Facebook de activiștii de la Drivers Satu Mare.

Sursa Foto – Facebook/Drivers SM

12 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    SM64CREtin! Așa l-o învățat mă-sa!

    • Johny Bravo Răspunde

      @Unu’. Da’ de unde! Mă-sa umbla în opinci sau în cel mai bun caz cu căruța trasă de boi. Ăștia sunt obișnuiți să umble numai pe cel mai scurt drum, în românește cherestul peste hedi.

  2. matroz Răspunde

    @all:pai amaratii de la drivers de unde sa traiasca?Ce a gresit omu?Pe iarba stau si altii!!Nea Cretu ,daca ii prinzi,rupe-le falca de idioti!

    • y Răspunde

      @matroz, am permis din 92 dar n-am ”reușit” așa o ”parcare”. Norocul ăstuia este că mașina nu are tracțiune pe spate.

      • matroz Răspunde

        @y:Totusi ce are parcarea?E roata suspendata?Ce a gresit crestinul?

        • Norick Răspunde

          Nu a gresit nimic.,caci nu are indicator, ca nu e voie a parca cu 3 roti pe iarba verde. Hai mai lasa cu vrajeli. ☺️ Cica nu a deranjat pe nimeni.. ☺️ ?. Pai, daca te sui pe un stalp nici acolo nu ne deranjezi, dar comporta-te frate daca vii in oras ocazional. Sau mai nou asta-i moda in UE??? ? ? ☺️ ?

          • y

            @Norick, chestia cu cetățenii ăștia care vin pentru o lună să-și reînnoiască pașaportul și să participe la vreo 10-15 nunții este că refulează din ei toată ”civilizația”. Zboară capacul de pe kukta și dăi și dăi.
            @matroz, asta numai parcxare nu se poate numi. Și s-a urcat pe dig care iar nu este voie.

  3. matroz Răspunde

    @y@norik(bine ai venit):hai sa nu facem tragedie din ce nu trebuie!Pe iarba sunt si ceilalti!Frumusetea consta intr-o roata suspendata,restul e aiureala la care pun botul cei ce au stat duminica in casa sau s-au plimbat cu crucea pe centru!
    Norik ,are o problema cu cei de la tara!Cred ca ii este rusine ca se trage de acolo!Dar cred ca nu are nicio legatura,cu o parcare intr-un loc aglomerat!
    @Norik:nu incepe cu filozofiile ca te fac iar ungur!?

    • Norick Răspunde

      @matroz : stai linistit , ca nu ma trag eu de la tara. Vorba lui @y si stra-stra bunicii mei sunt din oras (pot demonstra – dar nu asta-i tema) . Ti-am mai scris , n-am eu treaba cu taranii , pana ce nu vin in oras si vor sa faca ei regulile .Si asta de mai sus e printre ele… Daca tie iti place , copiaza – n-am impotriva , dar crede-ma parcarea asta doar la tara e “chic” . In rest toate cel bune ! 😉

      • y Răspunde

        @Norick, pe mine mă frământă de o zi o întrebare. Oare mașina avea flapsurile potrivite pentru aterizare sau pentru decolare? Că din poză nu-mi dau seama.

  4. Unu' Răspunde

    matroaze, iar o comiseși! Adică pentru tine, dacă un idiot face o idioțenie și vin alți 5 cretini care se iau după el, înseamnă că a rezultat o regulă nouă bună de acceptat?
    Poate la voi la Văgaș sau Ganaș, sau de unde mama supărării te-oi fi rătăcit prin orășelul ăsta mic, dar totuși mare pentru tine!
    Pe ăștia care își balegă mașinile pe unde apucă DAR ȘI PE SUSȚINĂTORII LOR (adică pitecantropi ca tine) i-aș lega de mânuță și i-aș arunca în Someș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.