Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Jeep burdușit cu mii de pachete cu țigări, confiscat de polițiști! Șoferul, sancționat drastic

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negrești Oaș au descoperit și confiscat aproximativ 10.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.

Ieri, 06 iunie 2018, la nivelul Sectorului P.F. Negrești Oaș, judeţul Satu Mare, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 19.30, polițiștii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Bixad, jud. Satu Mare, un autovehicul marca Jeep Grand Cherokee, înmatriculat în Romania, la volanul căruia se afla un cetățean român, în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, mai multe colete învelite în folie neagră, în care se aflau țigări. Drept urmare, tânărul împreună cu autoturismul au fost duși la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.999 pachete cu țigări marca Jin Ling, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 117.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul, în valoare de 27.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.