Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Pericol public! O femeie cu probleme psihice a făcut slalom printre maşini!

Pericol public. O femeie de circa 70 de ani a băgat astăzi spaima în şoferi, pe bulevardul Lucian Blaga. Îmbrăcată în pijama şi cu un capot pe ea, femeia s-a plimbat pe mijlocul bulevardului Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Şoferii au evitat-o cum cu putut, iar o şoferiţă, din alt judeţ, s-a oprit şi a încercat să stea de vorbă cu ea. Văzând că bătrâna nu este deloc coerentă şi nu ascultă nimic, femeia a sunat la 112. Doar că, până la sosirea unui echipaj de ambulanţă, femeia s-a dus la locuinţa ei din Carpaţi II.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie pentru a face cercetări.

 

5 comentarii

  1. Marcus Răspunde

    Termina cu articolele astea jalnice, slalom face mata nu bunica din poza! In loc sa-i da-i o mana de ajutor ti-ai scos telefonul ai pozat-o si ti-ai mai postat un articol de kkt.

  2. Riki Răspunde

    Am facut caca pe mine de frica, ajutooooooooor!

  3. Zoli Răspunde

    Câcat de articole presa sm să vă fie rușine !!!

    • y Răspunde

      @Zoli, este portarseme da nu e mare diferența. Ăștia măcar te lasă să scrii ce vrei dar ăialalți se iau la gură cu tine, se cred purtătorii adevărului absolut. Ziare pe măsura orașului, adică de kkt.

  4. y Răspunde

    Stimați ziariști, dacă tot vreți să scrieți pe chestia cu nebunia în circulație mai bine ați săpa să aflați câți nebuni cu acte în regulă circulă prin oraș, adică aflați sub tratament. Cine știe dacă își iau pastilele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.