Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO/VIDEO. Inundații în Satu Mare. Oraşul este sub ape!

Noi inundații în municipiul Satu Mare. După ploaia ce s-a abătut în această seară asupra Sătmarului, canalizările din oraș au fost supuse unei presiuni uriașe, iar în cele din urmă au cedat.

Pasajele din Soarelui, respectiv de pe drumul Botizului au fost inundate după ce canalizarea a fost sufocată de cantitatea mare de apă de ploaie. Şoferii sunt sfătuiţi să evite aceste artere importante.

Administrația Națională de Meteorologie a remis un nou cod galben de furtuni, averse și grindină pentru județul Satu Mare. Avertizarea este valabilă în această seară, până după ora 22.00.

 

9 comentarii

  1. Cucu Răspunde

    Teren sintetic pe Dinamo ne trebuie si pavaje in centru. Bineinteles ca UDMR-ul nu are nicio vina, PSD-ul lui Dragnea si Coica ii vinovata.

  2. Dada Răspunde

    Daca taceai filozof ramaneai. Dar din pacate esti un pesedist borit.
    Daca ai avea minte in cap ai sti: canalizarea acestor orase nu rezista la astfel de ploi torentiale. Nici la Oradea, nici la Cluj, nici la Baia Mare. Si de asta nu-i de vina nici psd, nici udemr si nici un partid politic… Vezi link-uri:

    https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-15/sub-apa-parcarea-supraetajata-de-la-spitalul-municipal-din-oradea-s-a-transformat-in-patinoar-140531.html

    https://www.ziardecluj.ro/clujul-sub-apa-inundatiile-din-manastur-au-blocat-florestiul

  3. GELU Răspunde

    ma .. da prost ti-o facut mata

  4. deejay Răspunde

    Acesta se numeste oras eropean? Nu suntem in stare sa facem o canalizare klumea, sau macar sa ne apucam sa o refacem daca vedem ca nu rezista… In loc de autobuze, gondole ar fi trebuit sa cumparam

  5. anonim Răspunde

    Mai oameni buni voi sunteti normali???
    Nu este de vina nici un partid pentru ca a fost o ploaie torentiala si este normal ca sa se intample acest lucru pentru ca se aduna reziduri, frunze, mizerii etc care infunda canalizarea care oricum nu poate sa faca fata in acel moment la asa debit de apa.

    Nu tot dati vina pe toata lumea, uitati-va la voi in curte si in suflete daca totul este curat si dupa aia sa huliti pe altcineva.

    • satmarean revoltat Răspunde

      pai…..atunci florisalu’-i de vina!!! de ce nu face curatenie???? ….pe banii ce ne-a luat ilegal ar putea face si curatenie in oras sau sa ne dea banii inapoi !!!!!!!!! gunoaiele!!!!

    • y Răspunde

      Ba da, pentru că de 15-20 de ani fără carnet corespunzător nimeni nu te angajează la Apaserv. Și acum 20 de ani firma avea 1400 de anjajați când îi zice RA Comunala. Acum și cățelul și purcelul e angajat acolo, f.f.f.f. mulți freacă menta după directivele UE, plimbă hârtii și atât. N-ar fi nici un bai dacă și-ar mai vedea ocazional și de treaba lor. E vorba totuși de banii noștri și nu puțini.
      PS. Din banii ISPA au răscolit vreme de 8-10 ani orașul că cică schimbă rețelele vechi. Acum aflăm că nu s-au schimbat toate. Totuși conducta de pe Goga e magistrală.

  6. Eu Răspunde

    Dacă e furtună, psd, apaserv, kereskeny și toată lumea e de vină (să moară toți în chin și cancer eventual) că plouă când vor ei să stea cu burta la soare. Asta e ce vor idioții postaci care se cred grofi când nu-și mătură curtea. Nici măcar șanțul. Mâine poimâine vor să și conducă 🙁

    • y Răspunde

      Stimate @Eu! Totuși tu la ce te gândești când la ploaia asta grozavă refulează canalizarea pluvială, subliniez PLUVIALĂ, de pe Goga și apa este PLINĂ DE MATERIALE FECALE!!! Dacă tot vorbim de vină și de competențe. Și dacă vrei îți arăt cel puțin 3 case de pe Goga care au legat menajerul în pluvial. Tu crezi că Apaserv nu știe asta? Mă îndoiesc. Și spune-mi te rog alaltăieri de unde puteau rezulta resturi de la carmangerie în apă. Că de la Carefour nu aveau cum. Cel puțin teoretic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.