Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO/VIDEO. Lucrări în ritm alert la Mega Mall. A început ridicarea schelei pentru etaj

Lucrările la Mega Mall-ul NEPI avansează pe zi ce trece, muncitorii apăsând serios pe accelerație. Primul nivel al impunătoarei construcții a fost deja ridicat, urmând ca în zilele următoare să înceapă construcția etajului.

Investiția de 40 de milioane de euro al celor de la NEPI se află așadar într-un stadiu extrem de avansat, iar astfel cea de-a doua parte a anului se anunță a fi perioada în care se vor pune elementele finale pe cea mai modernă destinație de cumpărături și divertisment din regiune.

Noul mall va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

La Shopping City Satu Mare, vizitatorii se vor bucura și de cea mai bogată experiență cinematografică din regiune, prin inaugurarea unui multiplex ultramodern, dotat cu cele mai noi tehnologii.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Băi, voi ăștia de la portalsm, sunteți formidabili! Viitorul mall nu are absolut nimic în comun cu defunctul proiect Mega Mall, dar voi ați prins o prostie și acum sunteți consecvenți în prostia voastră!
    Viitorul mall se va numi “Satu Mare Shopping City”! A;a a obínut toate avizele și autorizațíile de care avea nevoie! Uitațí Mega Mallul! A murit înainte de-a se naște!
    Pe de altă parte, doar partea dinspre dig (parțial) va fi etajată iar construcția acestei părți este avansată bine! Ce vedeți că a început acum va fi viitoarea parcare pe terasă sau pe acoperiș, ca să înțelegeți și voi!
    Numa’ bine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.