Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Mălin Bot, la Satu Mare, alături de protestatari!

Mălin Bot s-a aflat în acestă seară în municipiul Satu Mare, unde a venit pentru a se alătura protestatarilor #rezist. Unul dintre cei mai vocali lideri ai protestelor #rezist a organizat un protest în fața Instituției Prefectului din Satu Mare.

Începând cu ora 19.00, în fața prefecturii, s-au adunat aproximativ 25 de oameni. S-a stat la discuții cu oamenii și s-au strâns semnături pentru a exclude politicienii cu dosare penale din funcții publice.

La protest au fost invitați toți sătmărenii dornici ,,să scape România de penali”.

,,Sambata, de la ora 19.00 suntem in Satu Mare, în fața Prefecturii. Aducem tabelele pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali si vorbim despre proiectul Grupului pentru Initiativa Legislativă și Revizuirea Constituției”, a fost anunțul lui Mălin Bot.

 

22 comentarii

  1. penal Răspunde

    Cum parlament fără penali?Atunci pe mine cine ma reprezinta?

    • Erik Răspunde

      A ieșit din toaleta ecologică însoțit de toți borfașii de la P.N.L o boratura merită domnul # Rezist.

      • AndreAndre Răspunde

        #Rezist au oameni de elita in Satu-Mare un actor amarat vai de capul Lui,un dentist cu multe probleme de comportament ,niste batausi de Doi lei si Trei borfasi la drumul mare.

  2. Covrig Gelu Răspunde

    Un betaziv in plus !!Astia
    vor sa-l ridice pe capitalu fraierilor de la ”forza oli” ,care au devenit hastag rezist,si sa-l faca ”om”, desi nu merita nici ”rahat” !!

  3. Sandu Răspunde

    Zece persoane, atat, la gară cu voi!!!

  4. Iuri Răspunde

    Da borfasul de Marius Popdan de la PNL. ce cauta acolo, extraordinar ce oameni duplicitari

    • Covrig Gelu Răspunde

      Cum adica ce cauta acolo ??!!A crezut ca se da ceva pe gratis !!Macar un mic si-o bere !!

  5. Alex Răspunde

    Du-te ma lin si casca-ti botul acasa!

  6. Tibi Răspunde

    Cacatul asta de la PNL, Popdan , ce caută la ,,miting” ?

  7. Sorin Răspunde

    Cam “undercover” fotografiile.
    E drept că Mălin Bot, aproape de unul singur, jurnalist independent, sponsorizat de unii dintre români, nu “capacitează” mase de cetățeni.
    Masele merg (pe banii cui???) la mitingul contra abuzurilor din justiție organizat de primul infractor al țării care își cere apoi iertare de la pușcăriași (că de la cetățenii onesti, cinstiți, corecți care muncesc nu este cazul)!!!
    Chiar așa au ajuns să fie tolerați hoții, mincinosii, infractorii si inculții care conduc astăzi țara?
    Doar alegerile anticipate cu o participare masivă, la care “TFL”-iștii poate vor participa și ei, ne pot salva!
    Să nu ne plângem că cei de vârsta a 3-a și cei slabi cu duhul, hotărăsc soarta țării și implicit a tinerilor care preferă să plece din țară înainte de a vota măcar!
    Faptul că au căștigat alegerile nu le dă dreptul să facă ce si cum au ei chef și plac!

    • y Răspunde

      Lasă-i te rog în pace pe cei de vârsta a treia. Ei au muncit și nu vorbesc de lucratul degeaba pe planul cincinal sau de minciunile gogonate ceaușiste cu miile de tone de cartofi, sfeclă, porumb sau tone de oțel produse pe hârtie. Ei au fost crescuți de părinți și bunici cărora nu le-a fost rușine să pună mâna pe sapă sau pe altă sculă dacă așa trebuia. Au trecut peste capul lor două războaie și nu cred că ai primit de la ei mormane de moloz și nu țin minte să mai fi umblat după detectarea bombelor englezești neexplodate. Tineretul ăsta revoluționar deocamdată rar a arătat ce poate face. Deocamdată cu gura. Și sub 1000 de euro nici nu se scoală din pat, este sun onoarea lor. Că la Drexi sau în altă parte tot părinții lor trag ca puietul să aibă bani de distracții că ei nu au avut parte de așa ceva la vremea lor. De chestia cu asistații sociali și alte putori sunt și eu perfect de acord. Dar știi, în Ungaria,pe care voi huliți așa cu mare drag așa de Centenar și acolo sunt asistați. Și acolo primăriile dau bani dar altfel. Pimăriile au tot felul de firme prin care în angajează, firme 100% ale primăriei, fac paste, tăieței, împletituri de nuiele, manufactură, cărămidă din chirpici de ex. că la asta se pricepe țiganul, sapă șanțuri etc.. Iar din banii încasați legal îi plătesc. Și frumos au carte de muncă, vechime, CAS, șomaj etc. Și au materiale de construcții să facă încă o clădire la stadionul de fotbal, sală de nunți etc. Ei, la noi nu se vrea! E bună masa asta de manevră de alegeri!
      Cum au strigat femeile de la APACA București în 90 – Noi muncim noi nu gândim! Asta se vrea probabil.

  8. Covrig Gelu Răspunde

    @Sorin:Eu nu sunt nici de ‘varsta a treia” si nici ”slab cu duhul”,dar am fost la vot !! Nu anticipatele vor rezolva problema,asta e doar parerea loserului Orban,ala care nu are niciun loc de munca!!Atunci cand sunt alegeri,SA MERGI LA VOT!!Tu,si toata lumea !!Sa nu ne mai vaitam dupa,ca e prea tarziu !!La ultimele alegeri din romania prezenta la vot a fost de 57 %!!!!!!!Daca batranii,asa cum zici tu,pot merge,de ce tinerii nu pot ??!!Uite,de exemplu, acum profita de acest fapt niste neica nimeni,ca acest malin,un derbedeu dealtfel,”sponzorizat” de niste jmekeri care vor instabilitate in tara !! Tine cont,n-am nicio treaba cu dragnea si nici cu ceilalti,eu merg la vot,pun stampila pe cine cred eu ca poate face ceva in tara asta ,si atat !!Dar cu debandada asta de ”rezist” nu sunt de acord !!LA VOT,nu la intins mana !!Capisci ?????

  9. Gigi Mateias Răspunde

    Gunoiul Popdan este un borfas ordinar fost contrabandist acum mare revolutionar. Vai de curul lui

  10. Corado Răspunde

    @Gigi Mateias, în general ăștia ajung sus în politică.

  11. Iuri Răspunde

    Popdan asta era camatar, acuma merge la miting? Bravo, meritam soarta

  12. cârcotaş Răspunde

    Într-o ţară cu oameni săraci ca România nu poate fi democraţie.PSD a făcut favoruri(unele pe drept altele nu) bugetarilor,pensionarilor şi asistaţilor social care vor vota în veci PSD.Odată rezolvate voturile vedem că aleşii îşi fac legi pentru ei,să poată fura liniştit.Uneori aceste legi le votează şi ceilalţi pentru că le convine şi lor.Ce le rămâne de făcut celorlalţi?Să tacă sau să-şi ia lumea-n cap.Problema e că opoziţia e compromisă şi ea şi prezenţa la vot nu rezolvă calitatea aleşilor.Palide speranţe cum sunt USR(cu vreo 3 tineri dezgheţaţi şi guralivi) sau partidul lui Cioloş dar pe ăştia nu-i votează suficienţi să se poată schimba ceva.Opozanţii votează PNL sperând ce şi de la cine?Vin vremuri grele!

  13. Adrian Răspunde

    Ai pus punctul pe i…asta e realitatea dureroasa. Nu mai avem valori la conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.