Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Protest puternic la Satu Mare! Imnul golanilor, cântat la bustul lui Corneliu Coposu

Un protest puternic a avut loc în această seară în municipiul Satu Mare. Zeci de persoane s-au adunat în centrul orașului, iar mai apoi au pornit în marș scandând împotriva partidului aflat la guvernare. 

Din Pasajul Corneliu Coposu, protestatarii au străbătut Piața Libertății, oprindu-se în fața sediului PSD, în fața Tribunalului Satu Mare, precum și la sediile UDMR și ALDE.

Extrem de vocali, sătmărenii s-au oprit mai apoi la bustul lui Corneliu Coposu, acolo unde au cântat celebrul imn al golanilor semnat de Cristian Pațurcă, însă cu versuri adaptate la zilele noastre și scrise de actorul Sorin Oros.

 

50 comentarii

  1. X Răspunde

    Bravo satu mare! Puie msd!!!!

    • 7Tineriada Răspunde

      Cine ma dentistul cu Mercedes de 40000 de euro si cu clinică de 2 milioane de euro ne ține prelegeri de civism.Oare care sunt gunoaiele societății????????

      • Tineriada Răspunde

        Clinica de 2 milioane de euro, dar Mercedes de numai 40000 :))))) Daca stii atat de bine, de ce nu faci plangere la DNA, boule?

        Pana una alta, daca e dentist si are cabinet PRIVAT, e normal sa castige mai multi bani decat un bugetar la stat si asta FIINDCA NU IA SPAGA si are salariul pe care IL MERITA.

        Ceva informatii despre ceilalti protestatari ai, cretinule? Ai citit codul de procedura penala modificat? Ia de aici, cretinule: https://adevarul.ro/news/politica/modificarile-codul-procedura-penala-intelesul-tuturor-consecintele-1_5b2936d2df52022f754d6d4e/index.html.

        SE PROTESTEAZA IMPOTRIVA MODIFICARILOR LEGILOR JUSTITIEI SI A CODULUI DE PROCEDURA PENALA si NU ca un anumit partid sa ajunga la putere! PSD poate sa stea acolo mult si bine atata timp cat NU se ating de JUSTITIE. Unde a fost asta in programul lor de Guvernare? NU A FOST PRECIZAT NICAIERI. BOULE!

        • 7Tineriada Răspunde

          Mata a fost f…ta de gunoierul de la Florisal si slobozu sa amestecat cu gunoiu așa ai iesit tu .

          • Tineriada

            Ori esti postac finantat de sleahta Fedorca / Ioana Bran / Gabi Les / Petric, ori esti doar PROST.

          • nuconteaza

            Deja la raspunsul asta si-a atins limita culturii. Nu mai are nimic de oferit in discutie decat niste injurii. Bravo @Tineriada , cu asta ai maturat pe jos dupa 1 comentariu

          • Unu'

            Tu ești ăla de-i scrie discursurile lui viorica-analfabeta, așa-i?
            Pe lângă că ați omorât democrația, ai omorât și limba română!

        • Dragnea Răspunde

          Deci e mai scump de 40000? :))
          E bine, da bine la protest, ajuta la pensii:)
          Mai bine ar declara toate veniturile.
          Eu nu am vazut 1 bon de la un dentist

        • figaro Răspunde

          Intreb si eu pentru un prieten> cand Macovei a modificat prin ordonanta codurile a fost mai bine? Da’ cand Pruna le-a modificat tot asa a fost bine? Atunci nu au avut labele pe justitie? Sau unii pot sa isi puna labele, in timp ce alti nu?

      • Unu' Răspunde

        Te râcâie că unii au succes în ceea ce fac, pe când tu ești o loază, un amărât de postac lingău de cur căruia-i pute gura mereu?!?

    • Măseaua suge arcadeaua Răspunde

      Mu…..e dentist frustrat.

    • Nelu Răspunde

      Eu am fost la Culcean o singură dată pentru a cere o părere,cand an vazut cum se comporta și ce preturi are am rămas mut.O dantura cu 8 dinți 7500 de euro.In Germania a fost mai puțin. Și ce aere avea ,este clar falimentat de face politică

    • Andrei Răspunde

      Parada gayyyyy?

  2. HBC Răspunde

    cuie moica

  3. Tineriada Răspunde

    Liviu Dragnea, NU UITA,
    MAINE ESTE ZIUA TA!

    Hai, “LAMULTEAN”! MOOOOIE DRAGNEA!

  4. 7Tineriada Răspunde

    Chieloo Schizoo

  5. Gigi Mateias Răspunde

    20 de cretini in frunte cu boschetarul Sorin Oros si cu borfasul analfabet Ovidiu Zimbru :)))))))) Halal protestatari

    • Hagi Răspunde

      Lol, cine protesteaza analfabetul Ovidiu Zimbru!!! Pai astia vor sa ne conduca???

      • Tineriada Răspunde

        Cam greu sa gasesti pe cineva mai analfabet decat al 2-lea om al tarii, 20-20 duamna premier Veorica!!!

  6. Coica Răspunde

    Protest pt justitie? Da ei nu au autorizatie.

    Parca s ceva bisnitari toti:)00000

  7. Garuboz Răspunde

    Tot respectul pentru cei care au iesit aseara in strada .comentariile negative la adresa lor sant facute de niste indivizi ori analfabeti s-au mai sigur postacii CIUMEI ROSII.

  8. figaro Răspunde

    Adevarul e ca, uitrandu-ma pe poze, se poate observa cu usurinta faptul ca activistii civici care au prostestat (muhahaha) ieri sunt toti numai unul si unul. Keep up za good work, my boys! :)))

    • Unu' Răspunde

      Ăștia măcar or venit de bună voie, nu la ordinul marelui bandit al țării, hamsterul penal!

  9. Covrig Gelu Răspunde

    Care ”tineriada” ?Eu vad o gasca de fosta ”generatie in blugi”,care se dadeau de pamant cand venea Paunescu cu cenaclul prin satu mare ! Inafara de doi ,trei, care au reusit(iar asta numai ei stiu cum)sa-si umple buzunarele,restul sunt niste pierde vara carora le bate vantul prin buzunare si chioraie matele de foame,pentru ca toata ziua taie frunza la caini !De tot rasul ! Si chiar,ce stiu ”specialistii” astia a lu’ peste prajit despre ”legile justitiei” ??N-o sa le zic ”tarani”,ca sa nu jignesc taranul roman,insa o sa le spun asa cum le place lor sa strige:niste ”muisti” !!La munca,bai,nu la urlat pe strazi !!

    • Unu' Răspunde

      Ai văzut-o și pe mă-ta printe “muiști” sau cum altfel i-ai rcunoscut?

      • Ana Poda Răspunde

        Le urla foamea-n glanda si lor le arde de ceva de care n-au habar .Manipulati . Oare cati dintre ei muncesc?

        • Unu' Răspunde

          Ho târfă mică, nu e vorba despre protestul pesedeilor la care s-au dus toți jegoșii în alb, uită-te și tu în poze, afli cine-ți plătește salariul, postac nenorocit!

          • Unu'

            De fapt, nici acolo nu s-au dus bieții ci au fost luați cu japca cu amenințări că li se taie ajutoarele sociale! Aici s-a venit din proprie inițiativă, neplătiți de nimeni!

      • doi Răspunde

        Simplu: a vazut-o pe ma-ta

        • Unu' Răspunde

          Da știu, biata de ea, încerca să ie explice lui mă-ta și lu’ mă-sa că nu-i creștinesc să iei atâta muie, dar n-ai cui, că-s nesătule …

      • i pop Răspunde

        da mata ce are fraere numai eu stiu doi din poze care au facut puscarie astia vreau justitie….

        • Unu' Răspunde

          Toată țara știe cel puțin doi care ar trebui să facă pușcărie dar ei conduc parlamentul și NU VOR justiție! Care-i problema?!?

  10. figaro Răspunde

    Si inca ceva, cand il vad pe marele actor al teatrului satmarean, Oros, care lingea cururi pana a primit chiar el un sut in cur, cum acum a devenit mare moralist, si vazand cata frustare si venin are in el, nu pot decat sa ma cutremur… se intorc vremurile de dinaintea razboiului? Ajungem sa ne dam in cap unii altora, doar pentru ca gandim diferit?

  11. Dac Bulibas Alupigus Răspunde

    E aici Unu’ care vrea muie.Zice ca s-a saturat de partea dorsala.

  12. Unu' Răspunde

    Nu ma bagati in seama, imi cer iertare de la toti cei care citesc postarile de aici pentru ce imbecilitati pot sa spun cateodata da nu-s eu de vina ca-s tampit si am perioade cand ma apuca si nu stiu ce fac, dupa aia imi pare rau da e tarziu… Cred ca mi se trage de la usa garii de care ma tot loveam cu capul cand ma lasa maica-mea la cersit ca n-avea bani de condoame… Uite, si acuma cand scriu lucid ca mi-a trecut criza, imi curge din gura…

  13. M Răspunde

    protest puternic :))))

  14. y Răspunde

    Ce au cântat nu este imnul golanilor din Piața Universității. L-au ”adaptat” puțin.

    • Dac Bulibas Alupigus Răspunde

      L-au ”adpatat” cu vodca !! Dupa ce s-au imbatat ca p*lele,au cantat imnul golanilor pe nemteste,sa-l inteleaga si prostolaul iohanis !!

      • y Răspunde

        Din punctul meu de vedere e jenantă producția. Imnul a luat naștere deoarece Iliescu ne-a făcut golani, adică cei care demonstrau în Piața Universității. Ei acum defilează cu ideea #rezist. Dacă e așa mare artist dl. Oros n-are decât să compună imnul pe care și-l dorește, dar cap-coadă nu copy-paste.

        • Gogu din Punjab Răspunde

          Daca-i dai o juma’ de vodca iti compune si Marseilleza ,versiunea satu mare !! Dupa care iti canta ”asa beau oamenii buni” pe ungureste !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.