Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

FOTO&VIDEO. Solemn. Drapelul Național, sărbătorit la Satu Mare

Drapelul României a fost onorat marți dimineața, în cadrul manifestărilor organizate la Satu Mare, în Piața 25 Octombrie.

Zeci de sătmăreni au fost prezenți la onorarea drapelului național, unul dintre cele mai puternice simboluri ale statalităţii, independenţei, suveranităţii şi unităţii naţionale,cum îl denumea marți dimineață președintele României, Klaus Iohannis.

În cadrul manifestărilor, instituțiile sătmărene au oferit 10 drapele unor școli din județul Satu Mare. Iar apoi, după ce drapelul a fost sfințit și sărutat de către autorități, a fost înălțat pe catarg. Cadrele MAI și sătmărenii prezenți au cântat imnul României.

Programul manifestărilor dedicate Zilei Drapelului a fost următorul:

• Ceremonial militar
• Mesajul ministrului afacerilor interne
• Alocuțiune privind însemnătatea Zilei Drapelului
• Intonarea imnului de stat
• Înmânarea drapelelor și diplomelor reprezentanților școlilor din județ
• Program artistic – Ansamblul “Vatra” Satu Mare
• Defilare plutoane

5 comentarii

  1. Roza Răspunde

    Impresionant! Constat însă cu imensă tristețe că nu avem nimic de spus la evenimente de acest gen. Atunci însă cand trebuie să discutăm în contradictoriu, să criticăm orice din motive binecunoscute sau mai putin comentariile “curg”! Suntem foarte triști dacă energiile le acumulam doar din rautati si nenorociri. O zi frumoasă va doresc tuturor cu drag!

  2. Garuboz Răspunde

    Doamne ajuta!La multani Romania!

  3. Rodica Răspunde

    E impresionant si faptul ca dintre atatea oficialitati cate are judetul , nu si-au facut timp sa marcheze acest moment , niciunele dintre ele ! Si iar voi fi acuzata ca am ceva cu udmr-ul ( ca doar cine e la conducerea judetului ?), cand cunoastem cu toti faptul ca ei nu mai pot de dragul drapelului national ( al Romaniei , sa fiu inteleasa ) ! Ce s-o mai lungim, asemenea momente sunt pentru …. prostime , nu pentru politicieni si guvernanti , care au preocupari doar pentru …. banii nostri ! Si-atunci de ce sa nu criticam si derapajele lor , cand ei trebuie sa fie exemplu pentru noi , astia prosti, da multi ( sau multi , da prosti ) , fiecare cum crede !Pentru oficialii nostri sunt mult mai importante alte evenimente , precum – zilele orasului , zilele partium ( unde nu reusesc sa pricep ce se sarbatoreste romanesc , de fapt ) , ziua de 15 martie , zilele vinului si palincii , si multe alte evenimente ….atat de importante , unde e nevoie de prezenta oficialitatilor neaparat ! Si uite asa , iar am acumulat si imprastiat …. energie negativa ! Ca alta n-am avut la mine !

  4. Vasile Răspunde

    Sefu e in Rusia la Mondiale Sapatamana asta….cu prietenul de la borduri si pavaje …ca totul merge iou…?

  5. Roza Răspunde

    Deci asta este!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.