Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Iau cu asalt Bursa locurilor de muncă, dar nu vor să muncească. Bătaie pe ștampila de șomaj

Potrivit datelor oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, un singur cetățean de etnie romă a fost angajat în urma Bursei locurilor de muncă, statistică ce spune multe despre dorința unor persoane de a pune mâna pe treabă.

Ce este însă și mai revoltător, este faptul că la fiecare ediție a Bursei, holul Casei de Cultură este plin ochi de romi care pun stăpânire pe eveniment și se înghesuie fără rușine pentru a pune mâna pe o ștampilă care să le asigure un venit liniștitor.

Din cele 126 de persoane angajate după ultima Bursă a locurilor de muncă, doar unul a fost rom.

 

 

10 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Sunt coloratii care beneficiaza de ajutoarele sociale pe banii mei si-ai altora care muncim cate 9 – 10 ore pe zi , ca sa tinem niste trantori ! Toti apti de munca , dar fara chef de ea !

  2. Țepeș Răspunde

    Se scrie despre asta de multă vreme și nu se ia nici o măsură, așa trebuie să fie.

    • Jackie Kocsan Răspunde

      Ce mai asteptam, daca suntem condusi de un condamnat penal, repetent si o analfabeta din Videle…

  3. dr storm Răspunde

    ce condamnat? pe dictatura lui chioru cum era? tiganii la fel state-au pe ajutoare sociale, asa e rasa lor, doar cu furturi smecherii cersit si tepe se ocupa, si ps nu sunt fan psd alde pnl sau pmp si ce mai exista, si de criticat stam si criticam dar nimeni nu vrea sa faca miting sau sa iasa in strada pe tema asta cu ajutoarele sociale! deci in continuare tiganii stau pe banii nostri si pe spatele concubinelor lor pe care le prostitueaza si seara tot parcu din fata casei de moda e plin cu ei.

  4. Bogu Răspunde

    Ooooo!!! Aici sunt votantii PSD!!! Faceti va rog loc, au venit sa culeaga roadele votului dat/cumparat. Parca nici nu-ti vine sa-i condamni, daca ei in calcul cultura pe care o au. Am o cunostinta cu handicap (scaun cu rotile) care a fost prea mandru sa ceara ajutor financiar de orice fel vreo 3 ani pe considerentul ca acum are loc de munca si poate altii au mai mare nevoie. Astea din articol sunt din pacate marea majoritate din categoria altii.

  5. sophia Răspunde

    Domnilor, daca firmele nu ar aplica stampilele probabil ca ar fi mai putin asistati sociali.Nu e prost cel care cere ci cel care da! Poate ca aici ar trebui sa fie controale drastice!

  6. Garuboz Răspunde

    Ai dreptate Sophia !Bogu ai gresit acestia sant votantii PSD,UDMR si ALDE.

  7. Geo Răspunde

    Până cand își vor mai bate joc de noi ,
    hoții, puturoșii escrocii analfabeții șmecherii tupeiștii căcănarii penalii?

  8. heydrich Răspunde

    cum e cu stampilatul?
    adica se prezinta Linguraru Rufizonfaier, cel de la birou ii propune un job, iar asta automat refuza.
    Sau pe baza unui interviu de 2-3 minute?
    sa ne explice cineva, va rog.

    • abc Răspunde

      Firma de fapt nu vrea să-l angajeze pe colorat, vine pentru că trebuie să anunțe și să participe la bursă dacă are locuri libere. Iar țiganul nu vrea să lucreze, el atâta știe că ”Șefu, pune-mi ștampila mânca-ți-aș aicea ca să nu pierd socialu”. Când interviu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.