Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Peste 100 de sancțiuni aplicate și 18 permise suspendate, într-o singură zi, la Satu Mare

În vederea asigurării unui climat rutier sigur, miercuri, 13 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, și-au desfășurat activitățile pe toate arterele rutiere din județ.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50 000 de lei. Dintre acestea, 41 de contravenții au fost aplicate, ca urmare a folosirii cinemometrului laser tip LTI 20/20 TRUE CAM  (radarul tip pistol).

Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 18 conducători auto și au reținut 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 3 conducători auto au depășit limita legală de viteză cu peste 50 km/h, iar 13 conducători auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Tuturor, le-au fost reținute permisele de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Just me Răspunde

    Super tare!!!

  2. geo Răspunde

    Super tare!!! E timpul sa invete si soferii satmareni (si nu numai) sa respecte codul rutier, sa-i respecte pe ceilalti participanti in trafic, inclusiv pe PIETONI. Se pare ca doar sanctiunile ajuta. Poate se vor reduce accidentele in judet!!!

  3. ciprian Răspunde

    O droaie de permise ridicate…dar se circula en-gros

  4. y Răspunde

    @ciprian. Am mai scris asta cam acum un an și se circulă la fel dacă nu mai rău. La un stop trec max. 30 de mașini. Dintre astea cel puțin 20 nu respectă limita legală, nu poată centura, vorbesc la telefon, nu acordă prioritate etc., etc. Dacă se schimbă din roșu în verde la 2 minute, asta înseamnă într-o oră 30 x 30, adică 900 de mașini la un singur stop, din care 30 x 20, adică 600 calcă pe bec. La un singur stop. Așa că ce s-a reținut e frecție la vorba aia.

  5. Vas Răspunde

    Dar pe cei de la” Moto GP” care zboara cu 200 Km/ora,pe srt .Uzinei, noapte de noapte la ore mici ,cand le veniti de hac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.