Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Polițiștii au descins în ,,cartierul” romilor din Tășnad. Peste 60 de persoane legitimate și zeci de sancțiuni

În vederea creșterii autorității forțelor de ordine cât și pentru prevenirea și combaterea încălcării legislației privind normelor de conviețuire socială și ordine publică, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au acționat la data de 1 iunie a.c., pe raza orașului Tășnad cu preponderență în zona unde locuiește comunitatea de etnie rromă.

Astfel, în urma acțiunii, polițiștii au reușit legitimarea a 67 de persoane, au controlat peste 20 de autovehicule, aplicând 47 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări a normelor de conviețuire socială sau a regulilor de circulație.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate a fost constatată o infracțiune, fiind depistat de polițiștii un bărbat, de 38 de ani, din oraș Tășnad, în timp ce transporta în bagaje o cantitate de țigarete fără a poseda acte de proveniență.

În fapt, susnumitul a fost identificat pe o stradă din oraș Tășnad în timp ce transporta în bagaje 1 200 de fire de țigarete de proveniență duty free. Cantitatea de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J. Satu Mare și polițiști locali.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Gogu din Punjab Răspunde

    Aia-s amarati,vai steaua lor !! Chiar nu inteleg cum a ”ordonat” Dumnezeu lumea asta !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.