Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Preşedintele Europol Satu Mare, contrazis de colegi. Doar doi şefi primesc sporuri!

Persoane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au transmis cititorilor PortalSM că acuzaţiile aduse de preşedintele Europol Satu Mare, Felix Văsuţ, sunt neadevărate.

Potrivit statisticii oficiale, în total au fost acordate sporuri pentru 17 persoane, din care 11 persoane sunt în structuri operative, adică în strad, patru în structuri neopoerative şi doar două au funcţii de comandă.

Reacţia colegilor de breaslă vine după ce Văsuţ Felix şi-a exprimat revolta faţă de modul în care conducerea IPJ Satu Mare  a decis să atribuie aceste sporuri.

“Cu toate ca aceste majorari salarile sunt exclusiv pentru „lucrari de exceptie”, am observat ca procentele cele mai mari, de 50% respectiv 40% din salariu, au fost acordate unui numar de 5 ofiteri de politie si un singur subofiter. Ma intreb care a fost logica matematică și principiile pe baza cărora au fost repartizate în acest mod în condițiile în care procentul agenților de poliție din IPJ Satu Mare depășește 70%, pentru ca principiul proportionalitatii nu a fost respectat ! Mai mult, dacă salariul de excelență în cuantum de 50% din salariul unui șef poate însemna și 2500 lei, în cazul unui agent de poliție acesta nu depășește 350 lei. Balanța este vizibil disproporționată, iar perioada în care șeful va lua acest spor, va însemna 20.000 lei, pentru un polițist cu funcție de execuție vorbim de maximum 2500 lei”, a transmis Felix Văsuţ.

3 comentarii

  1. Ana Poda Răspunde

    Ok,sa fie dati nominal pe portalul IPJ Satu Mare !! Asa este corect,sa stie fiecare politist cine sunt ”merituosii” !!Iar domnul Ginta Marius,cel care se ”pupa-n bot” cu Coarna,din moment ce s-a pensionat,sa lase alt coleg la sefia SNPPC-IPJ Satu Mare,pentru ca nu a facut absolut nimic pentru politisti sindicalisti !!!

  2. Podar Anna Răspunde

    Poda Ana ești cumva Clau Prăjină?
    Clau Prăjină ori Hoszu Puska?

  3. Bic Răspunde

    Dik hei, ce lai banghit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.