Începând cu data de 1 iulie, bucătăria Spitalului Județean va funcționa în regie proprie, asta după ce în ultimii 13 ani mâncarea a fost furnizată spitalului de firme private, nefiind întotdeauna la nivelul cerințelor impuse de regimul spitalicesc.
În perioada următoare se are în vedere modernizarea spațiului destinat bucătăriei, dar fără ca beneficiarii să fie afectați.
„Au început să sosească materiile prime, iar duminică la ora 6 vom începe să gătim. Prima zi de furnizare a hranei în regie proprie va fi duminică, 1 iulie. Pentru noi este o provocare și ne dorim să creștem calitatea hranei. Vrem ca mancarea pe care o vor primi bolnavii de acum înainte, să fie caldă și diversificată. Avem pe lângă meniul comun, 16 diete, iar așteptările pacienților sunt mari. Ne vom strădui să facem față tuturor cerințelor și credem că săptămâna viitoare vom avea și primele semnale legate de calitatea mâncării și a felului în care am reușit să ne organizăm”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc.
Aloi, de vre-o doi ani nu stiati cum sa mai laudati mancarea la caserola, pentru ca la bucatarie se fura si suntem in sec XXI. Amu sa inteleg ca revenim la jobagie?