Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Condamnat pentru mită, comisarul Adrian Bota a fugit de Poliția de Frontieră!

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat şi predat autorităților competente un cetățean român, domiciliat pe raza județului Satu Mare, condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

 În data de 07 iulie a.c., în jurul orei 14.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autoturism, un bărbat care a oprit la controlul de frontieră. În momentul în care i-au fost solicitate documentele de călătorie pentru verificări, şoferul a accelerat, încercând să evite efectuarea formalităţilor de frontieră.

Imediat, polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea lui și l-au reținut în municipiul Satu Mare. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea, iar în urma verificărilor s-a constatat că se numește Adrian B., în vârstă de 43 de ani și este domiciliat pe raza județului Satu Mare. De asemenea, s-a mai constatat că pe numele lui, Tribunalul Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la trei ani și patru luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Totodată, polițiștii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare începerii urmării penale pentru săvârșirea infracțiunii de intrare în țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa – Poliția de Frontieră

 

17 comentarii

  1. alin Răspunde

    Specimenul asta se pare ca e si prost….

  2. justitiabil Răspunde

    Infracţiuni privind frontiera de stat
    Art. 262(1) Intrarea sau ieşirea din ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat a României se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
    (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) a fost săvârşită:
    a) în scopul sustragerii de la tragerea la răspundere penală sau de la executarea unei pedepse ori a unei măsuri educative, privative de libertate;
    b) de către un străin declarat indezirabil ori căruia i-a fost interzis în orice mod dreptul de intrare sau de şedere în ţară,
    pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani.

  3. Marinel Răspunde

    Individul a fugit din tara inaintea pronuntarii sentintei de executare a pedepsei cu inchisoarea . Intentia lui a fost de razbunare avand in vedere ca doctora Bota de bucurie si-a petrecut noaptea de 6 spre 7 iulie in patul altui barbat . Acest lucru a ajuns la urechile puscariasului . Felicitari Politiei de frontiera pentru vigilenta , in caz contrar cine stie ce se ptea intampla .

  4. satmarean Răspunde

    Infractorul Bota s-a mai ales cu un dosar penal. Cat de idiot sa fii , sa fugi de puscarie dupa care sa te intorci si sa omiti sa te predai in conditiile legii .Daca esti prost cand esti mic , cand esti mare numai te joci.

  5. dr storm Răspunde

    e un idiot si increzut infractorul!

  6. starsky and hutch subtitrat Răspunde

    Final grandios ! In stilul Bota! asta si când se duce la bulău o face cu zurgălăi si presat!Sa vedem când o sa meargă la dus cum o sa procedeze…Acum ca nu mai poate preda educație civică prin scoli alături de starleta ofilita de nevasta-sa si cum nici trabucuri nu cred ca se găsesc la ABC -ul din pârnaie ,rolul de zdrăngănea mondena ii rămâne ei cu desăvârșire.Ziaristi din toate colțurile lumii fiți pe faza la prima zi de vorbitor când duduia înzorzonată va pași demn către poarta bulaului însoțită de celebra sa prăjitura cu cu brânza si magiun .
    Însă pana la urma mai spectaculos si mult mai misterios decât saga familiei Bota persista chestiunea cum Tribunalul SM a admis cerea de revizuire si la scos pe derbedeul Condor din bulău exact așa cum a promis Adiță ,pentru ca ulterior atât CAO cât si ICCj sa respingă revizuirea,deci chestiunea era putreda rău…Ma întreb ce judecător o fi fost ( peste tot doar puncte ,puncte) si mai ales el de ce nu e acum lângă Bota ca e clar ca lumina zilei ( si s-a dovedit la instanțele superioare) ca Bota indiferent de cum a întors declarațiile fără ajutor “public” judiciar nu-l scotea pe Condor nici daca fuma 20 de trabucuri?

  7. satmarean Răspunde

    Asteptam cu nerabdare episodul patru din serialul <> . Dupa ,, Condamnarea unui comisar spagar”; ,, Condamnatul Bota a fugit din tara” si ,,Prinderea spectaculoasa a comisarului puscarias” .
    Avand in vedere ca nici presa si nici televiziunea de scandal nu a impresionat magistratii in hotararea de condamnare definitiva , se asteapta ca recidivistul sa dezvaluie nume grele care au facut parte din lungul sir infractional al acestuia . Vor fi dezvaluite nume grele precum complici , martori falsi , instigatori , un intreg grup de crima organizata . In curand pe ecrane , in episodul urmator ,, Mesaj dupa gratii complicilor mei “

  8. satmarean Răspunde

    Asteptam cu nerabdare episodul patru din serialul Bota Comisarul Corupt . Dupa ,, Condamnarea unui comisar spagar”; ,, Condamnatul Bota a fugit din tara” si ,,Prinderea spectaculoasa a comisarului puscarias” .
    Avand in vedere ca nici presa si nici televiziunea de scandal nu a impresionat magistratii in hotararea de condamnare definitiva , se asteapta ca recidivistul sa dezvaluie nume grele care au facut parte din lungul sir infractional al acestuia . Vor fi dezvaluite nume grele precum complici , martori falsi , instigatori , un intreg grup de crima organizata . In curand pe ecrane , in episodul urmator ,, Mesaj dupa gratii complicilor mei “

  9. Bota Adrian Răspunde

    Daca nu erau facute publice abuzurile si probele ticluite de catre d-vs televiziunea Romania TV si presa luju, ev. zilei, avertisment.net si altele, cu siguranta completul ma executa livrand comanda procurorului conform celor expuse de procuror in acest sens martorului denuntator ” Bota v-a primii 7 ani ” pe care ei nu-i au ca de altfel nici credinta. Ma bazam pe o solutie cu buna credinta si profesionalism in schimb s-a livrat un Kafca complet Musta Vidican Oradea. Acestea fiind devoalate de martor in fata instantei care a aratat si alte aspecte inclusiv corespondenta mail, inregistrari audio a discutiilor cu procurorul completul a schimbat strategia in a ma condamna doar pentru a ma decredibiliza ” eticheta condamnat “. Nu doresc nimanui o astfel de situatie fiind insuportabil de nedreapta in conditiile de fata nevinovat fiind. Nici chiar dusmanilor nu le doresc un astfel de mod de operare in stilul infractional de cercetare a procurorului Ardelean efectuat ca in prezenta cauza, iar pentru a proteja abuzurile si falsurile acestuia completul intr-un partizanat local colegial au dat solutia infama in cauza. Va multumesc pentru faptul ca veti face publice in continuare abuzurile procurorului si va sigur ca ma voi lupta cu credinta si tot cea ce voi face este in spirit activ legal, sa dovedesc acest simulacru de justitie efectiv o executie care poate sa pandeasca pe oricine.
    Astia nu au Dumnezeu!
    Am avut o revelatie fara Dumnezeu nu exista adevar stigmat complet Musta,Vidican.

  10. vasilica Răspunde

    Vizionati filmuletul de mai jos … Aviz amatorii !!

    https://www.youtube.com/watch?v=ZzarzKwvFPs

  11. Kinga Răspunde

    Saraca politaiu poate a încercat se ajute pe ăla sa nu face puscaria și ala a fost rău și după aia toate lumea a mintit ca sa incurce pe el.

    • mihnea Răspunde

      Kinga , cand esti prost poti fii di orice zodie , tu din ce zodie esti fetito ? De ce iti bati tu joc in felul asta de limba romana ?

  12. sebastian ghita Răspunde

    Sunt fugit din tara , dat in urmarire de ceva timp. Rasfoind ziarele online am dat de acest articol. L-am cunoscut pe acest borfas Bota . Un chitibusar el si nevasta lui. Laura facea parte din asa zisul grup de protocol , mai pe intelesul fiecaruia , din grupul curve pentru demnitari . Ulterior a fost schibata cu prospaturi. Ce amintiri frumoase ….. ce ii mai placea p…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.