Ultima actualizare: azi, 13:41

Locale

Controale în forță făcute de Poliție și RAR. Amenzi la foc automat

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu specialiști RAR au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Satu Mare, pentru identificarea conducătorilor auto care circulă cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 33 de  sancțiuni contravenționale și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Totodată, în cursul zilei de ieri, 18 iulie, polițiștii sătmăreni au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de siguranță pentru locuitorii din județ. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de aproximativ  32 000 de lei.

De asemenea, ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 5 conducători auto.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. RO Răspunde

    E bine, e bine, e foarte bine, si acest fel de actiuni faceti mai des, va rog ; amenzile sunt doar simbolice, ar trebui inzecit cuantumul pentru a avea efect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.