Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Doi sătmăreni și-au ascuns averile de inspectorii fiscali

În perioada ianuarie 2017-iunie 2018, Direcția de Verificări Fiscale din cadrul ANAF a încheiat 219 verificări ale situaţiei fiscale personale și de inspecție fiscală parțială privind impozitul pe venit. Inspectorii Fiscului au depistat venituri nedeclarate de peste 100 de milioane de euro, stabilind obligații de plată de peste 120 milioane de lei. Printre cei găsiți cu banii ascunși de Fisc în alte state se află și doi sătmăreni.

28 dintre cei depistați de Fisc sunt din București, 19 sunt din Ilfov, 11 din Cluj, 10 din Suceava, 9 din Brașov, 8 din Buzău, câte 7 din Bihor, Brăila, Constanța și Dolj, câte 6 din Argeș, Gorj, Maramureș, Tulcea și Mureș, câte 5 din Hunedoara, Prahova și Vrancea, câte 4 din Călărași, Galați, Ialomița, Sălaj și Timiș, câte 3 din Alba, Arad, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Dâmbovița, Giurgiu, Harghita și Neamț și câte două cazuri din Bacău, Caraș-Severin, Iași, Satu Mare și Teleorman.

Media de vârstă a persoanelor verificate a fost 45 ani (vârste cuprinse între 25-65 ani).Din totalul persoanelor verificate, cinci persoane sunt angajate în sectorul public, iar 214 sectorul privat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.