Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Accident. Mașina pizzeriei a făcut o livrare direct în casă!

Un accident de circulație a avut loc în această după-amiaza în Cartierul 14 Mai din municipiul Satu Mare. Un livrator de pizza s-a oprit cu mașina…într-o casă.

Totul s-a întâmplat astăzi, joi, 26 iulie, pe strada Anton Pann. În timpul unei livrări, șoferul unei pizzerii s-a izbit cu mașina de un alt autoturism, după care a intrat într-o casă.

Concret, circulând pe strada Anton Pann, livratorul, în vârstă de 26 de ani, nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de un șofer în vârstă de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Ambii șoferi au fost transportați la spital, însă niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale.

 

43 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Ma si intrebam cand se va intampla asta…. bouleanul de la volan e deja demult vedeta in SM, probabil se credea ranger in misiune. Ma mir ca nu umbla si cu un pistol de apa la brau, sa se simta mai zmeu.

  2. Sensei Gyuri Răspunde

    Livratorii de la Gemelli cred ca iau zilnic cate o doza de chili !!Conduc ca nebunii,ma si mir ca nu li se intampla zilnic cate un eveniment !!Poate totusi ar trebui ca ”cineva” sa-i ”linisteasca” !!

    • client multumit Răspunde

      Ar trebui probabil celor care fac comenzi si dupa aia suna din minut in minut sa intrebe cand ajunge soferul, sa le spuneti ca inca nu a murit nimeni de foame intr-o ora si ca masinile cu care se face livrarea sunt conduse tot de oameni care isi fac jobbul in interesul clientilor care comenteaza in necunostinta de cauza ! E trafic ,este cald si este stress, soferii sunt oameni ! Nu se grabea acasa sau la club , se grabea la un client nerabdator ! Oricat de multi soferi ar fi livrarea se face in tot orasul cu plecare de la pizzerie ,ca vezi doamne inca nu s-a ajuns la a face pizzerie mobila ,ca sa fie aproape de fiecare punct din oras ! Foarte frumoase sunt toate comentariile si pline de rautati,v-ati gandit ca nu din dorinta de a termina in zid a condus “ca boul ” ci pentru ca este presat de voi marii mancatori nerabdatori ? E usor sa stai acasa si sa vrei livrare in cinci minute,Cum vrei sa vina pizza ,cu avionul ?

      • y Răspunde

        Câte pizzerii are Gemelli prin tot orașul?

      • Norick Răspunde

        Sa inteleg, si eu : daca livrez pizza la domiciliu pot gona cu 80 – 90 km/h in centru , am prioritate peste tot si nu-i musai folosirea indexelor …. Hai mai lasa :-))

        • y Răspunde

          @Norick, ”a goni” nu ”a gona” că așa ceva nu este în limba română. Probabil te-ai grăbit dar asta ajunge lui @matroz să-i sară siguranța. Eu când scriu ceva mă verific ca nu cumva să scriu greșit ca să nu dau satisfacție ieftină cuiva.
          În altă ordine de idee toți șoferii, inclusiv cei care au curse prin străinătate cu marfă și fac ”minuni” pe autostradă dau vina pe client sau pe șef. NU ESTE ADEVĂRAT!

          • Norick

            @y: mersi pentru ajutor , chiar ca m-am grabit , plus era inca inainte de cafea… :-))))

          • matroz

            @y:ioi fiom ce grijuliu ai ajuns cu sigranta mea!Recunostinta mea te va urmari pana la a doua milenara ungarie.Ai ce caldura pe capul tau……

          • Norick

            @matroz, matroz, mereu supărat și niciodată nu glumeț… Pompierii nu au glume în program niciodată??? ? ? ?
            “jajj fiam” ai vrut tu, dar vezi, eu apreciez inițiativa și te ajut fără a vrea recompensă… ? ? ? ?

  3. pâr pâr Răspunde

    Deci s-a terminat cum am prevazut! Boul asta era sa ma spulbere la Piata Mica …gonea cu o viteza de cel putin 80-90 pe ora avand un dispozitiv acustic gen sirena montat pe masina ,ilegal banuiesc!Patronii responsabili de la pizzeria lui peste cred ca intai ii pun sa traga pe nas ,apoi ii suie la volan.Oricum sunt foarte vizibili in trafic nu prin insigna de serif ci prin indisciplina in trafic.

  4. satmarean Răspunde

    Si mie mi-a taiat calea tampitul in sens pe Closca. Am sunat la firma si le-am spus despre ce e vorba, mi-au raspuns ca vor lua masuri. Macar sa-si fi rupt ceva si sa scapam de el o perioada.

    • client multumit Răspunde

      Da ,probabil vor da soferii afara si tu si eu o sa ne ridicam fundul din fotoliu si o sa mergem noi sa ne aducem pizza acasa,noi o sa conducem “civilizat ” si o sa mancam pizza rece! Greu de crezut ca in 2018 cand avem soferi in trafic care trebuie sa mearga contra cronometru noi suntem atat de incuiati.Avem soferi livratori in domeniul auto-AUTONET,BARDI,UNIX,(astia sunt doar cativa),avem livratori la curierate,NEMO,FAN CURIER si altii-TOTI TREBUIE SA MEARGA CONTRA CRONOMETRU !!!,asta spre cultura generala a celor care nu stiati! Asta pentru ca ne ascundem sub lozinca “Clientul este stapanul nostru!” si ne batem joc de cel care ne serveste ,adica LIVRATORUL !

      • y Răspunde

        Păi normal șoferul ăsta ar trebui să rămână fără obiectul muncii. Și atunci ce face 3 luni? Spală vase sau ridică telefonul pentru comenzi?

      • Unu' Răspunde

        Bă frustratule, mai las-o naibii cu scuzele! Nu-l doare gura pe operator să spună cu 5 minute mai mult la timpul de livrare!
        Iar în ceea ce-i privește pe șoferii mai sus menționați, TOȚI trebuie să respecte codul rutier! Fără scuze și excepții!

  5. Ion Răspunde

    Mare-i Dumnezeu. In sfarsit ca a patit-o. Ieri pe podul Decebal la coborare, fara a semnaliza mi-a intrat in fata la milimetrii distanta. Pacat de celalalt sofer.

  6. Jan Răspunde

    Nu-mi explic altfel decit prin mituirea autoritatilor – cu cite o pizza ma gindesc – cum de nu le impune nimeni respectarea regulilor de convietuire in societate.
    Clientii lor blocheaza efectiv accesul din Careiului spre Centrul de donare a singelui si statia de salvare.
    politia locala nu vede asta.
    In schimb de multe ori amendeaza soferi care parcheaza cu roata pe trotuar fara sa deranjeze pe nimeni.
    Li se da nas cum se spune si de asta isi fac de cap

    • Unu' Răspunde

      Trotuarul e al pietonilor, mașina n-are ce căuta nici măcar cu un sfert de roată! Bine face că-i amendează pe cei care “parcheaza cu roata pe trotuar fara sa deranjeze pe nimeni”!! Și nu se numește parcare, ci staționare!
      Tu cum te-ai simți dacă pietonii ar circula pe mijlocul drumului și ar trebui să-i ocolești?

    • satmarean Răspunde

      Deci sunt mai multi. Boul care a intrat in casa casa are 805 si schumacherul din videoclip are 801. Ete ca eu nu mai comand de la ei si explic si la altii sa faca la fel.

      • client multumit Răspunde

        Eh,atunci sa mananci pizza din alta parte ,rece si tare,ca nebunii astia ti-o aduceau calda din cuptor, periclitandu-si viata ! Rusine !

  7. Ardelean Răspunde

    Un cretin….se credea militzian, da nici de purtator de cascheta la locala nu l-or luat.

  8. Unu' Răspunde

    Idiotul ăsta stă mai mereu PE trotuarul din fața pizzeriei Gemelli de la intersecția străzilor Maniu cu Golescu, pietonii abia pot circula pe lângă el, dar gardienii publici, probabil primesc o felie de rămășițe de pizza, și se fac că nu văd nimic!!

  9. Pop Ioan Răspunde

    Si pe mine era “sa ma ia pe capota” in intersectia Iuliu Maniu cu Stefan ce Mare cind a trecut pe rosu spre centru.Nu va mirati ca nu sint amendati pt ca patronul are Pile,Cunostinte,Relatii zdravene deorece este baietel de militian,care in vremurile de glorie,taia si spinzura in Satu Mare.

  10. Carmen Răspunde

    Se vede ca soferul a mai avut antecedente cu masina.Usa stinga-spate este noua sau cel putin proaspat vopsita.Si nu din cauza ruginii.

  11. Dana Răspunde

    Aceasta mizerabila pizzerie face livrari gratiz zilnic la:Politia Municipala 20 pizza, la Politia de Frontiera 20 pizza, la parchet 20 pizza, politia locala 30 pizza si nu au curaj politistii locali sa guste pîna nu vine seful si alege el

    • client multumit Răspunde

      Poate le spui sa iti aduca si tie o felie,chiar esti “dusa ” de tot,chiar crezi ca toti sunt platiti ?La cum o numesti de mizerabila ai chiar atatea date concrete cate pizza se duc gratis peste tot ? Dar de actele de caritate care le face de ce nu zici nimic ?

      • Unu' Răspunde

        Ești jenibil! Ți-o aruncat ăștia o felie de pizza de pomană de le iei apărarea în halul ăsta?
        Sau ești angajatul lor, caz în care dezinformezi! Jenant și penibil!

        • client multumit Răspunde

          Bat-o vina de scoala si de limba :”jenibil”! Ce inseamna ? Nu sunt nici de-al lor nici nu am mancat felia de pizza gratis, consider ca sunt OM in primul rand care este in stare sa empatizeze cu altii (empatiza= Intuire a realității prin identificare afectivă). Principiul asta de “aschia din ochii altuia da, dar barna din ochii tai nu, se pare ca este fundamentala pentru poporul asta roman.Duminica atunci cand stati pe la slujbe inafara bisericilor ,ca vezi Doamne sa va vada lumea de evlaviosi ce sunteti ,ar trebui sa va ganditi daca este normal comportamentul vostru si abia apoi sa judecati pe altii ! Nu este normal nici comportamentul soferilor pentru ca isi risca viata si permisul,dar al vostru comportament este in regula ?

          • Unu'

            “Jenibil” este un cuvânt inventat, format din cele două adjective: “jenant” și “penibil”! Și nu l-am inventat eu, crezi sau nu, l-am luat de la un profesor!
            Înainte de a empatiza cu dobitocii care gonesc pe străzi să-ți livrețe ție și celor ca tine orice, încearcă să empatizezi cu codul rutier și cu miile de victime ale vitezei excesive!

  12. unu Răspunde

    dorim pizza doar nu cu masina in casa

  13. abc Răspunde

    O fi crezut că este drive in.

  14. Unu' Răspunde

    Și eu comandam (adică am comandat, dar NU o mai fac!) pizza de la ei!
    Pizza e foarte bună, dar, din cauza livratorilor, nu mai comand!
    Am trecut la pizza wow care e la fel de bună, dar livratorii lor NU provocaă ambuteiaje, oprind care pe unde apucă, nu intră în case peste oameni cu mașina!
    Ei cum de reușesc și habarniștii de la jeme-li nu?

    • y Răspunde

      @Unu’, eu personal nu sunt leșinat de calitatea produselor lor, sunt ca majoritatea. Pizza rezonabilă, atât. Dar pizza adevărată se face pe vatră de lemne, astea în cuptoare pe gaz în veci nu vor fi la fel de bune. Referitor la Gemelli. De când am văzut că duduia de la servire de la Gemelli de pe Corso ia frumos restul de sos alb și pune înapoi în vasul ăla de lângă ea și de acolo servește alt client…… No comment. A, am și uitat. Poftă ”bună”!

      • Norick Răspunde

        @y : atunci doar ce prepari Tu acasă este O.K. În rest, oriunde mergi , eşti înşelat tare de tot. Ori rămâi indiferent la detalii (sos alb , legumele, carnea etc.) şi te concentrezi la cele 2 simţuri “esenţiale” (cel vizual si gustul) , ori nu comenzi de la nimeni…. :-))) Eu personal îţi recomand varianta a II-a … :-)))
        P.S. eventual cumperi aluatul de la o brutărie şi la revedere… 🙂

    • CLIENT Răspunde

      Eu de la ei am trecut la Gemelli, au fost obraznici nu odata,astia macar aduc pizza la timp si sunt de treaba baietii cu toate ca ziceti ca merg ca dracii,sunt multumit de Gemelli,pizza e foarte buna.

  15. y Răspunde

    @Norick, din păcate nu se poate discuta cu el, e blocat la faza cu ”ungurii în dreapta-ungurii în stânga”. E foarte precupat, ce mai! Plus că este foarte sensibil cu sărbătorile, toate ocaziile alea de sfântu așteaptă e musai-musai de sărbătorit de tot mapamondul. Szóval megakadt a bakelit lemez.

    • Norick Răspunde

      @y: da, are niște fixe, care nici tramvaiul nu scoate din el…. ? Dar măcar are caracter, și nu-și schimbă păreile… ? ? ?

  16. matroz Răspunde

    @Norik:multam de ajutor!Traiasca prietenia romano-ungureasca!!!Chiar nu stiu sa scriu ungureste,pacatul meu.Nu sunt suparat,decat atunci cand vedem numai raul din altii,iar noi suntem intotdeauna perfecti-Vezi cazul veselului nostru y.Pompierii pe care ii cunosc au simtul umorului,cred ca natural!Daca doresti mai multe informatii despre ei,am auzit ca au birou de presa,sunt draguti din punctul asta de vedere!!Dar de ce ma intrebi pe mine?De ce ma asemeni lor?Ma onoreaza comparatia oricum…

    • Norick Răspunde

      @matroz : știu mult mai mult, cum crezi Tu, dar niciodată n-o să laud cu asta.. ?
      Să auzim numai de bine și atenție mare la vremea asta de tip Sahara… ? ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.