Ultima actualizare: ieri, 21:34
Locale

FOTO. Bărbat dispărut cu tot cu maşină. Poliţiştii apelează la ajutorul tuturor!

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a unui tânăr reclamat dispărut şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că duminică,  22 iulie, MUNTEAN GEORGE NELU, în vârstă de 28 de ani, a plecat voluntar de pe raza oraşului Tăuţii Măgherăuş şi până în prezent nu a revenit la domiciliul său din comuna Cicârlău, localitatea Handalu Ilbei. Acesta a plecat cu autoturismul marca Alfa Romeo, de culoare gri, cu număr de înmatriculare MM – 04 PTK.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale iar polițiștii efectuează investigații pentru găsirea tânărului. El este căutat şi pe raza judeţului Satu Mare.

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.65 m, păr blond, creţ, ochi albaştri. Are o cicatrice la nivelul capului şi una la nivelul piciorului stâng.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou alb, blugi albaştri şi era încălţat cu adidaşi albi.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre MUNTEAN GEORGE NELU sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.