Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Un sătmărean, fotografiat în timp ce urina pe stradă în miezul zilei

Un sătmărean a fost surprins într-o ipostază jenantă. Totul s-a întâmplat în miezul zilei, pe o stradă din municipiul Satu Mare.

În imaginea postată pe Facebook de cei de la Drivers SM, a fost surprins un sătmărean care, fără nicio jenă, ,,și-a făcut treaba” pe strada Corvinilor din municipiul Satu Mare. Bărbatul, însoțit de un altul care îi ținea de șase, s-a ferit cumva de ochii curioșilor și a urinat lângă un gard viu. Totul s-a întâmplat în miezul zilei!

,,Momentul ăla când dai cu erbicid pe strada Corvinilor. Nesimțitule”, au scris cei de la Drivers SM.

Sursa foto – Facebook/Drivers SM

13 comentarii

  1. Aurel Răspunde

    Asta e Ovidiu Zimbru marele patriot :))))

  2. Alfonzo Răspunde

    Mai, da voi chiar nu aveti ce face?
    Asta e stire de ultima ora ?
    E plin orasu de infactori de corupti de hotie, si voi publicati ca unu se pise in centru …. mai -mai sunteti de toata jena.

  3. Andrei Baciu Răspunde

    Ovidiu Zimbru ”hastag Ursus” ?? :)))))))

  4. unu Răspunde

    asta da stire de can can – fratilor dar daca a trebuit ce era sa faca sa faca pe el?? eu chiar nu va inteleg ce rau a putut face acest om?? si a facut treaba langa o tufa , sunteti penibili nu va suparati

  5. Cuțu cuțu Răspunde

    Și dacă totuși avem nevoie ce facem în situații de genul ăsta ?

    • y Răspunde

      În buzunar la primar și la citymenajer.

    • Carmen Răspunde

      Te duci la un restaurant,bar,unitate de alimentatie publica,comanzi o cafea sau daca-ti depasesc posibilitatile financiare, o apa minerala si-ti rezolvi , IN MOD CIVILIZAT,problemele fiziologice.ASa se procedeaza intr-o tara civilizata de catre un om (pretins) civilizat.Gibonul credea probabil ca este in padure sau pe pasunea satului,ca numai acolo se procedeaza in acest fel.Corectati-ma daca gresesc undeva!!!!

  6. Zece Răspunde

    Berea bat-o vina..:)))

  7. cizmaru Răspunde

    intro tara civilizata de exemplu belgia sint locuri unde faci pis chiar linga perete chiar pe pertele unei biserici exista in brucxel

  8. Alex Răspunde

    Eu m-as feri sa fac niste afirmatii dupa o poza. Mergeti cu poza la orice politist si ziceti-i sa-i dea amenda cetateanului pentru ca urineaza si vedeti ca va va trimite la plimbare. In poza se vede un barbat cu spatele si unul care se uita la el. El poate sa urineze, poate sa-si verifice telefonul, poate sa rupa o crenguta din gardul viu, etc. Am mai vazut astfel de poze afisate pe portalsm.ro . Nu mai spun ca aceste poze se pot si edita astfel incat sa denatureze complet faptul real surprins. Daca n-as avea ce face as putea trimite sute de poze de acest gen si ati ramanea cruciti de ce as spune ca reprezinta.

  9. adi Răspunde

    Celalalt sta la rand, ca un om civilizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.