Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO/VIDEO. Primul concert pe Someș! Distracție la cote înalte

În această seară, vineri, 13 iulie, a avut loc primul concert pe Someș, în cadrul Festivalului Muzicii de Stradă. Zeci de sătmăreni s-au așezat pe malul râului, asistând la o adevărată premieră.

Primul concert pe Someș a debutat la ora 18.00, însă până la sfârșitul primei zile de festival, nu mai puțin de 6 au misiunea de a încinge atmosfera pe cea mai tare scenă de la Street Music Festival 2018.

Reamintim că Festivalul Muzicii de Stradă, ediția 2018, a început în această seară, vineri, 13 iulie și promite să ofere sătmărenilor doze puternice de distracție și voie bună.

Imediat după startul festivalului sătmărenii s-au adunat în număr foarte mare în centrul municipiului Satu Mare. Organizarea este la cel mai înalt nivel, totul este curat și bine așezat la locul lui.

6 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Inedit mod de-acompania somnul… din Somes si de pe malurile lui.

  2. Johny Bravo Răspunde

    Și seara s-a dat puternic mâncare la … țânțari.

  3. Carmen Răspunde

    Macar pe o raza de citiva metri s-ar fi putut face un pic ordine,curatenie etc…Ma refer ,printre altele , la crengile uscate adunate gramada , ce se vede intr-una din fotografii.

    • y Răspunde

      @Carmen. Și nu numai, nu erau numai bălării. Și dacă tot este și food fest, la malul râului puteau încropi un concurs de ciorbă de pește la ceaun (halászlé pentru ca să înțeleagă și organizatorii). Asta ca idee la anul, poate ar fi amatori de așa ceva unii plus ar fi mai mulți la spectacol. Poate e greu de organizat că trebuie multe asigurate, nu știu. Era doar o idee.

      • Carmen Răspunde

        Am vazut numai in fotografii,nu am fost acolo.Dar sint sigura ca mai erau si “produse (lichide,si semi-,solide) finite ale metabolismului uman”.

  4. Eric Răspunde

    BossCheTari. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.