Ultima actualizare: azi, 09:51
Locale

FOTO. Voluntarii INTC 2018 au sosit la Satu Mare! Pregătiri intense

Cu trei zile înainte de începerea Întâlnirii Naționale a Tineretului Catolic (INTC), a început instruirea voluntarilor în Satu Mare.

Cu Sfântă Liturghie au început pregătirile voluntarii veniți din toată țara pentru Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic (INTC), care va avea loc la Satu Mare, între 25 și 29 iulie. O mie douăsute cincizeci de tineri s-au înscris și vor veni să se roage, să cânte, să trăiească comuniunea cu toții împreună în orașul de reședință al Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare.

Voluntarii, într-un număr de 75 – grupul lor fiind completat de tinerii de la Serviciul de Ajutor Maltez și familiile dornice să ajute – au ajuns duminica 22 iulie la Satu Mare și după rugăciune și Sfânta Liturghie comună, au avut timp și de a se cunoaște între ei. Luni și marți deja se vor axa pe treburile lor specifice, se vor întâlni cu trainerii lor, de la care vor primi instruirea necesară ca să facă față provocărilor, când ajung toți participanții și începe programul. Dieceza Romano-Catolică de Satu Mare.

Sursa: Episcopia Romano-Catolică Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident mortal la intrare în Satu Mare. Cozi kilometrice

Accident mortal la intrare în Satu Mare. Un pieton a fost spulberat în această noapte de către o maşină la...

Închide