Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Furt în centrul Sătmarului! Un bărbat a spart o mașină, în plină zi. Poliția a intervenit

Furt în centrul Sătmarului! Un bărbat a fost prins de polițiștii locali din Satu Mare, după ce a furat dintr-o dubă în plin centrul municipiului.

Erno R. a sustras un baros de 5 kg dintr-o dubă parcată pe strada Mircea cel Bătrân. La scurt timp, hoțul a fost prins de polițiștii locali.

Cazul a fost preluat de Poliția municipiului Satu Mare.

Sursa – Poliția Locală Satu Mare

10 comentarii

  1. dr storm Răspunde

    inca odata bravo pt pol locala, unii isi mai fac treaba! beavo!

  2. Rate Govor Răspunde

    Pe Mircea govor nu il arestati ? Cat trebuie sa mai fure ?

  3. Pop Răspunde

    Foarte bună întrebare

  4. dr storm Răspunde

    pai a fost arestat de dicot bh, a fost si eliberat, dar pana nu fura de pe strada pol locala nu il poate aresta, de fapt ei nu aresteaza pe nimeni, si oricum , care nu fura in tara asta? toti fura !

  5. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Respectivul individ a mai fost prins la furat de polițiștii locali,predat către lucrătorii ijp și ulterior eliberat de către aceștia… bănuiesc că așa va fii și acum…

    • 007 Răspunde

      Daca tot faci pe postacul,,istet”,desi am mari dubii,ca de altfel la cam toti postacii de pe aici,ar trebuii sa-ti folosesti,,etajul”desigur daca are vreun continut,sa informezi corect cititorii postarilor tale.Scrii ca un frustrat mediocru ,,Respectivul individ a mai fost prins la furat de polițiștii locali,predat către lucrătorii ijp și ulterior eliberat de către aceștia… bănuiesc că așa va fii și acum…”.Ce ma mira la unii care marseaza in mari ,,dastepti” ca nu au inteles nici dupa cca.20 ani,ca POLITIA NU ELIBEREAZA SI NU CONDAMNA.PROCURORUL si JUDECATORUL sunt cei abilitati LEGAL, sa decida acest lucru.In rest pot sa spun doar ca nu te costa aproape nimic sa te informezi si fii corect cu tine si cu altii,desigur ,numai daca nu ai un anumit interes…sau chiar nu te duce capul.No offence !

  6. dr storm Răspunde

    corect, si eu cred la fel, am mai auzit cazuri!

  7. Florin Răspunde

    Toată lumea își dă cu parerea. Dar legea nu prea o cunosc. Asta denotă gradul de pregătire pe care îl au. Din pacate multi din cei care comentează pe aici habar nu au ce vorbesc.

  8. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Prea mărite milițian 007 tu ai dreptate…procedura oficială prevede întocmirea unui dosar de urmărire penală căruia procurorul sau judecătorul ii da curs sau nu…dar depinde de polițist dacă anunță procurorul de serviciu…sau nu! Cât privește de frustrări nu vorbi din proprie experiență că nu mă cunoști…deci nu e cazul!

  9. 007 Răspunde

    Cetățene relaxat, nu doresc o polemica cu nimeni si in special cu …unul cu mintea odihnita.Motivul este foarte simplu si se gaseste foarte explicit in TOATE postarile de aici pe care le scrii.Ca sa inteleaga toata lume despre ce fac vorbire, voi pune o intrebare a carui raspuns vi-l dati fiecare in functie de intelect pe ce scrieti si cum scrieti,deci,,CE DIAGNOSTIC CREDETI CA ATI PUNE UNUI INDIVID CARE;
    -VEDE TOTUL IN NEGRU
    -NUMAI EL ARE DREPTATE
    -INCAPABIL DE ARGUMENTE, DAR JIGNESTE
    -COMENTEAZA LA ORICE SI ORICUM
    -ARE SOLUTII LA TOT SI LA TOATE
    -DINCOLO DE EL ESTE ANARHIE
    -CREDE CA NIMENI NU SE RIDICA LA NIVELUL IQ-UL LUI,ETC,ETC.
    P.S.Nu am fost militian si nu sunt politist,dar sincer mi-ar fi placut,iar de frustrari,ai dreptate, sa stii ca mai am din cand in cand.Ex.Platesc impozitele an de an si cand vad ca altii nu platesc NIMIC la STATUL acesta si au aceleasi drepturi si mai mult decat atat…ma simt frustrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.