Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Incredibil! Bărbat reținut după ce a agresat comercianți în piață și a mușcat un polițist

Bărbat reținut după ce a agresat comercianți în piață și a mușcat un polițist! Un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a fost solicitată să intervină astăzi în Piața nr.1, unde un bărbat avea un coportament agresiv.

Antal Cornel Goya a agresat comercianți și cumpărători, fiind ridicat de polițiștii locali și dus la Spitalul Județean Satu Mare pentru a face procedurile în vederea internării acestuia la Secția de Psihiatrie.

Bărbatul a continuat să fie agresiv și la spital, mușcându-l pe unul din oamenii legii. Antal Cornel Goya a fost imobilizat prin încătușare, iar apoi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.

13 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Intervenție rapidă și eficientă a polițiștilor locali, păcat că poza induce in eroare… Felicitări!

    • Unu' Răspunde

      Bravo mă! Faceți și voi ceva într-o zi din 7 și vreți felicitări!?!
      Frecați zilnic mentă gata frecată, și când în sfârșit aveți ceva de lucru, vă dați mari eroi!
      Meritați un monument! Cred că o să propun consiliului local să vă împăiem, că de statuie nu sunt bani …

  2. Florin Răspunde

    Lauda de sine nu miroase a bine. Cunoști expresia asta cetățene?

  3. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Florin eu îmi apreciez și colegii și instituția în care lucrez,din păcate nouă românilor ne place sa fim campioni mondiali la ingratitudine… zilnic a fost câte un articol pozitiv despre Poliția locală,dar postacii de serviciu sau alti cititori ocazionali au considerat că nu e necesar să scrie o vorbă de bine… să fii fost un articol negativ,nici apa Someș ului nu ne spăla..

    • peste Răspunde

      O singura data am apelat la distinsa matale institutie, iar colegii astia profesionisti mi-au dat un ignore cat mine de mare. Hai sictir!

  4. dani Răspunde

    Io zic sa-l eutanasieze!

  5. Florin Răspunde

    Lăsați oamenii sa va felicite, asta daca meritați. În cazul de fata colegii tai nu au făcut ceva extraordinar. Si-au facut doar meseria.

  6. 007 Răspunde

    Florine si alti frustratii de pe aici si de aiurea,politia nu reprezinta contrvenienti ,infractorii,penalii,etc,etcx,EI REPREZINTA LEGEA si/sau VICTIMA,doar in prima faza a cercetarii,restul e treaba justitie,care stiti cum e,politia il prinde ,justitia il elibereaza,dar vina este a politistului ca e liber,nu-i asa???.Voi daca ati considerat ca va sunt incalcate drepturile sau ati fost tratati neprofesional,NORMAl si CORECT ar fi trebuit sa faceti o plangere la sefii institutiei.Dar sunt sigur ca nu ati facut-o, pentru ca atunci ati fi intrat la verificari foarte amanuntite si …si oare ce s-ar fi gasit in C.V-ul dvs???!Daca erati corecti, ASTA FACEATI …SESIZARE.Numai cine are pete negre in C.V nu are curajul sa-si apere demnitatea…restule e cum spun, FRUSTRARE,FRUSTRARE, sau probabil sunteti pe langa lege.Altfel cum sa nu apreciezi politia,cu toate uscaturile ei,care de bine de rau, te mai ocroteste de ,,CORECTII natiei” pardon, era sa spun postacii neadaptatii ai civilizatie…cat de cat.

    • y Răspunde

      Mai ușor cu dojeneala că nimeni nu e neprihănit. Iar sitizenul relax degeaba se autofelicită pentru că poate deja pacientul dr. Enătescu una-două va fi iar pe stradă because nu e îndeajuns de nebun. E plină strada cu cetățeni sub tratament care își iau sau nu pastilele. Știu mai multe exemple, inclusiv nu una-două care au și permis de conducere.

      • 007 Răspunde

        Y,din pacate nu e dojeneala este REALITATEA PURA a EDUCATIEI cetateanului ROMAN,indiferent de etnie.Iar faptul ca argumentezi de o maniera ieftina si proverbiala,,…că nimeni nu e neprihănit”nu faci decat sa alimentezi incapatanarea unora de a nu se conforma unei reguli elementare a civilizatiei,adica TREBUIE SA
        NE RESPECTAM daca vrem sa fim RESPECTATI.Dincolo de asta sunt doar,vorbe,vorbe…si o bascalie ieftina balcanizata pana dincolo de limita bunului simt.In concluzie domnilor, mister,, Y”,daca acceptam orice si oricand sa ne asteptam la orice si oriunde !No offense!

        • y Răspunde

          În țara asta fiecare cetățean este specialist în a știi ce ar trebui să facă celălalt. NIMENI NU SE GÂNDEȘTE SAU CEL PUȚIN NU SE MANIFESTĂ ÎN PUBLIC CĂ STAREA ȚĂRII SE DATOREAZĂ EXCLUSIV ACESTEI MENTALITĂȚI. Adică ”mai rău să nu fie” și ”lasă, că-i bine și așa”. Acei polițiști și-au făcut treaba și gata. Într-o țară normală asta nu este știre! Noi suntem încă un bantustan în această privință. Oricum și Botswana ne-a depășit. Noroc cu Zimbabwe altfel eram la coadă. Așa de Centenar.

    • Unu' Răspunde

      @007: Am mai zis-o și o s-o repet, MAXIM RESPECT pentru poliția română, care face treabă bună, având în vedere condițiile cărora trebuie să le facă față!
      Pe da altă parte, gardienii publici, frecători ordinari de mentă, sunt niște impostori incompetenți, care nu merită titulatura de polițist!
      Nu au nici un habar de legea pe care au jurat să o respecte și să o aplice!
      Exemplu: se plimbă zilnic, fie pe jos fie cu mașinile de serviciu, trec pe lângă zeci de contravenienți și din prostie/indolență/nepăsare sau pur miserupism autohton, nu iau nici o măsură! Bașca plimbăreții cu mașina nici măcar nu poartă centura de siguranță, obligatorie conform legii! Se plimbă ca gravidele și, uneori, mai și vorbesc la telefon!
      PL nu e poliție! Punct!

  7. e Răspunde

    Acest om are antecente de ani de zile ii tine in teroare pe toti de pe strada. A fost dus deja de n ori la psihiatrie si peste o saptamana ii dau drumul si isi continua neprihanit terorizarea vecinilor. Nimeni nu face nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.