Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Ioana Bran a vrut să intre fără bani la Arenele BNR, dar a fost alungată

În urmă cu două zile, ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, s-a prezentat la Arenele BNR, chiar înainte ca Ana Bogdan s-o întâlnească pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova, în turul 1 al turneului de tenis BRD Bucharest Open 2018, ce se dispută în perioada 14-22 iulie, încercând să intre fără bilet.

Degeaba s-a prezentat portarului drept ministrul MTS, acesta i-a răspuns sec, ”luați-vă bilet!”.

Cu niciun chip nu a reușit să-l înduplece pe cel de la intrare, care știa lecția foarte bine, de la șefii săi.

Ministrul Tineretului și Sportului a plecat cu coada între picioare, supărat foc pentru incidentul în care a ieșit cam șifonat.

Sursa: cancan.ro

14 comentarii

  1. alin Răspunde

    Mare stire……si trebuia sa intre ca doar e minisru nu ?

  2. Bogu Răspunde

    Arenele BNR nu apartin Ministerului Tineretului si Sportului sunt in administrarea B.N.R. Insa doamna, a crezut ca functia conteaza si rezolva cu portarul, ca doar “cine sunt eu”, dar NU. La PSD e una dintre lectiile de conduita politica: aroganta, vanitatea.

  3. gheorghe Răspunde

    Asa este .Fatuca este fiica regelui palincii…..ca sa vedeti care este licoarea care-i place cel mai mult lui drac-….nea si compania.Cu palinca buna ajungi ce vrei .Tipesa era obisnuita din vremea cand era in satmar si lingaii roiat in jurul ei ca mustele pe langa c….tul proaspat si-i deschideau usile iar muritorii de rand(adica noi) trebuia sa luam o pozitie de umilinta ca doar trece printesa satmarului.Mi-e lehamite de astfel de specimene.Cum sa ajungi ministrul sportului cand de fapt nu ai practicat nici un sport in afara de…fuga de la ore!!!!???Sau saritura in …lance!!!

  4. Johny Cash Răspunde

    În țara asta cu un kil-două de palinkă încă rezolvi multe. Dovada și faptul că duduia a ajuns ce a ajuns. Deja este prea de tot. Nu sunt nostalgic deloc dar mai este puțin și încep să duc dorul iepocii de aur. Era cum era dar se mai și făcea câte ceva. Acum totul este pe perioadă scurtă cât un mandat. Sau mai puțin vezi prim-miniștrii de după 2016.

  5. abc Răspunde

    Doar a procedat cum a fost învățată de acasă. Nu ea este de vină.

  6. Riki Răspunde

    Nu-i ajung banii, castiga foarte putin. Acum o sa ceara o marire de salariu.

  7. NoJohny Răspunde

    Mă porcilor,nu va e rușine?Sărăcuța nu are bani de bilet.Chiar nu înțelegeți că e săracă și prostuță?Tac-su nu mai vinde palinca,o donează către București,că doar nu a ajuns prostuță ministru după merite.Deci…concluzia…ati comis un abuz!

  8. abc Răspunde

    Și acum săraca fată va face nașu pe avion dacă vine pe acasă că nu are fata bani. Nu are.

  9. Radu Răspunde

    Este firea romanului sa faca asa ceva. O stire de cacat , ca sa dezinformeze si sa instige la ura.

  10. Rizzo Răspunde

    Sincer sa fiu mie-mi place de ea. Are ochii așa simpatici, de frumoasa e frumoasa iar minte numai cât trebuie pentru a fi focoasa la care fiecare Rambo de Satu-Mare visează.
    Dacă se termina palinca lu’ tata ii dau eu un deț de la mine.

  11. starsky and hutch subtitrat Răspunde

    Tufa asta de Veneția e așa săracă cu duhu încât crede ca o știe o țara-ntreaga!Si pe ea no știe nimeni!Si la ea la minister ,daca vine cu bicicleta si vrea sa între prin spate pun jandarmii câinii pe ea sa o oprească.La minte e nulă ca imagine o sulă!Sa facă dracu tac-su o țuica ieftina si sa-i pună moaca asteia pe eticheta ,măcar așa o S-o știe toți boscheții si drojdierii ca in țara asta doar ăștia voteaza.

  12. Adevarul Răspunde

    In mod normal se da si replica nu???asta este raspunsul domnisoarei ministru Ioana Bran pe care in mod normal trebuia sa il publicati daca sunteti impartiali si corecti!!!!!!
    “În urma câtorva surse media care în ultimele zile au difuzat o știre falsă în ceea ce mă privește, mă văd nevoită să fac următoarele precizări:

    – Nu am vrut să intru fără bilet la turneul BRD Bucharest Open. Eram invitată de către organizatori și nu aș fi avut nevoie de bilet. Dovadă sunt și imaginile din tribuna de unde am vizionat meciul, alături de oficiali ai competiției. Și unde am rămas până la miezul nopții și am urmărit un meci extraordinar

    – Am considerat că este normal să îmi cumpăr bilet și nu mi-am închipuit că acest simplu gest poate fi transformat într-o știre negativă. A-ți cumpăra bilet este un gest de normalitate și un sprijin simbolic pentru competiția respectivă. Înmulțit cu sute sau mii de spectatori înseamnă un sprijin real pentru sport

    – Nu m-am simțit umilită pentru că mi-am cumpărat bilet, dar dacă unii așa consideră, le transmit că sunt dispusă să trăiesc și pe viitor , oricând, asemenea “umilință”

    – La intrare, nu am fost nici alungată, cum se scrie și nici nu m-am prezentat lucrătorilor care asigurau accesul, care nici nu au știut cine sunt și nici nu mi-au refuzat accesul, din simplul motiv că aveam bilet.

    – Fără să fie un sfat despre cum să își facă meseria, sper, pe viitor, ca jurnaliștii să verifice asemenea informații și să mă întrebe și pe mine înainte de a le publica”

  13. dr storm Răspunde

    portal sm e #rezist ! un 0/

  14. Sensei Gyuri Răspunde

    Majoritatea de aici ati sarit ca musca pe kkt !! Amaratilor,va meritati soarta !!Locul vostru e acolo in vizuina,forever !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.