Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Liderul EUROPOL spune că şoferul maşinii cu numere anti-PSD nu a încălcat legea!

Sătmăreanul Cosmin Andreica, lider sindical EUROPOL, afirmă că în legislaţia românească nu există nicio prevedere care să interzică numerele de înmariculare folosite de românul stabilit în Suedia.

Bărbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Suedia cu numere personalizate conţinând injurii la adresa PSD nu a săvârşit niciun fel de abatere de la legislaţia românească în lipsa unor prevederi exprese care să interzică folosirea acestor numere, consideră Cosmin Andreica, lider sindical EUROPOL.

″În lipsa unor prevederi exprese care să interzică folosirea acestor numere, acel cetăţean nu a săvârşit niciun fel de abatere de la legislaţia românească. Nu ne dorim ca instituţia Poliţiei Române să fie folosită ca şi ustensilă politică pentru că nu le convine unor oameni o înşiruire de litere pe o plăcuţă cu numere de înmatriculare”, a afirmat Andreica la Digi24.

 

39 comentarii

  1. Rachita Răspunde

    Noi propunem să 0 injure pe mama lui Andreica dacă este in cadru legal.

    • Tineriada Răspunde

      #MU1EPSD

    • Tineriada Răspunde

      Astept pasajul din lege prin care se interzice inscriptionarea de injuraturi din alte limbi decat cea vorbita in tara in care a fost inmatriculata masina. AH, nu exista? Atunci MU1E PSD!!!

  2. Flori Răspunde

    Adevarul este ca nu avem o problema de legislatie, ci o problema cu aplicarea legilatiei. Daca omul era nevinovat se plimba inca cu placutele MU*E …, el este vinovat. Si faptul ca mai multe echipaje de politie nu au actionat legal deoarece habar nu au avut cum se aplica legea nu e vina omului. El a prins aripi si s-a umflat ficatul in el datorita faptului ca niste politai erau paraleli cu aplicarea legii. Sa nu vina el sa zica ca e curat ca lacrima ca minte. Daca ai facut o prostie si 4 echipaje de politie iti dau drumu asta nu inseamna ca esti nevinovat!!! si inca ceva trebuie sa-si scrie si el jospsd sau ceva de genu! de ce e musai sa injuri cat mai dur… cu asta nu sunt de acord.

    • Tineriada Răspunde

      A fost oprit de inca 4 echipaje de Politie inainte de episodul din Bucuresti si i-au spus ca poate circula legal. Ambasada Suediei a comunicat la fel. Ce lege nu a respectat? De ce sa fie vinovat?

      MU1E PSD!!!

      • Sensei Gyuri Răspunde

        A prezentat de fiecare data anexa la talon !!Adica documentul care ii da dreptul sa circule DOAR in suedia !!Politistii romani nu au mai intalnit un astfel de caz.numerele personalizate din celelalte tari sunt cu cifre,si nu se dau cate doua perechi de placute !!Capisci ???

        • Tineriada Răspunde

          Are voie sa circule cu aceste numere in orice tara din Uniunea Europeana. Ma mir ca tu stii mai bine decat Ambasada Suediei. #MUIEPSD

          • Sensei Gyuri

            Ultimul slogan al celor care au protestat langa sectia de politie unde i-au fost luate derbedeului placutele : VREM MUIA INAPOI !!!

  3. Mike Litoris Răspunde

    Sanctionare la comanda.

  4. unu Răspunde

    ANDREICA E MARE POLITIST – MAI FRATE NICI ARMATA NU AI FACUT – MARE INTER POL ESTI TU , ITI ZIC ESTI VARZA MAI BAIATULE

    • Altu Răspunde

      Nici ca politist n-a apucat sa lucreze decat ”introducerea” !! In rest e mare ”che guevara” in sindicatu’ lu’ peste prajit !!

      • cleo Răspunde

        bine că sunteți polițiști voi , sclavii lui dragnea și ai ciumei roșii , să vă fie rușine milițieni ordinari , numai astazi am văzut prin oraș cel puțin două mașini cu numere personalizate , fără cifre și binențeles că și fără MUIE- PSD din păcate , Apropo, șeful brigăzii rutiere de la București estte consătean și preiten cu dracnea , așa că MUIE PSD _ JOS CIUMA ROȘIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        • Gogu din Punjab Răspunde

          Fara cifre ??!!!Probabil ai orbul gainilor ! De ce n-ai facut o poza sa te credem ?Mincinos ca toti ”muistii sorosisti” !!

  5. dr storm Răspunde

    voi credeti ca idiotu a scos 600€ din buzunar sa comande acele numere personalizate? nici vorba! au fost tote platite si masina si numerele si cheltuielile de drum sa se plimbe el prin romania cu ele , de un ong apartinind lui soros si usr, a venit pana in nadlac cu numerele de suedia si dupa ce a intrat in tara si-a pus numerele platite! deci in continuare : muieusr muiepnl!

    • Tineriada Răspunde

      asa-i, Soros l-a omorat si pe JFK si a finantat si Hollywoodul sa ne pacaleasca cei de la NASA ca nu s-a ajuns pe Luna!!!

    • Altu Răspunde

      Uite acum mi-au intrat bani în cont de la Soros pt că să-ți dau M.1E. Mare caracter Soros ăsta.

    • Dr.Fleasca Răspunde

      Încearcă sa scrii corect, furtună psd-ista!

    • Dr.Soros Răspunde

      Am dat exact 601 euro, restul l-a dat statul paralel, am factura!

  6. Unu' Răspunde

    Andreica ”fura curent”.La figurat !!Adica ii lipsesc niste tigle de pe acoperis !!Ce scrie in talonul masinii??MUIEPSD ??Eu nu cred !!In talonul masinii e trecut numarul de inmatriculare,nu de inregistrare provizorie !!!Individul are un act,pe langa talonul masinii,insa care e bun doar in Suedia !!

  7. Tot ala Răspunde

    Asta e MILITIA in 2018!!! Ai suparat la grad mare!!!

  8. Alex Răspunde

    @Tot ala. Daca ar fi fost Militia, l-ai fi vazut iesind de la ei cu numerele “IS 1 BOU”.

  9. Tot ala Răspunde

    Te ai trezit tu militianule

  10. obiectiv Răspunde

    De asta îmi era frică că o să vină cocalarii de pretutinderi,o să confişte un protest conturat şi decent al întregii societăţi(nu chiar toată societatea doar cei cu raţiune) şi o să-l transfere pe tărâmul vulgarităţii şi poate al violenţei făcându-l vulnerabil.Toate televiziunile,de la stânga la dreapta,au redat cu încântare subiectul fericiţi că au un os de ros.N-am auzit pe careva să spună:,,Subiectul e indecent şi nu vom face discuţie despre el pentru că e nedemn pt. profesia noastră”.Legal sau nu acest gest trebuie condamnat pentru că înjoseşte o ţară(a noastră) în faţa întregii lumi.Bunul simţ trebuie să triumfe.Chestiunea are totuşi şi o latură pozitivă:cei care se hrănesc zilnic cu acest limbaj o să aibă o jenă în a mai vota PSD.Doctrina social democrată are logica ei,dar,să citez un clasic în viaţă ,,unii au întinat nobilele ei idealuri”.

  11. Unu,altu,etc. Răspunde

    …”hrana” limbajului apartine loazelor hastag rezist !!Ei au inventat ”muia” !La r. bogdan in emisiune a fost promovata(deci inca unul caruia ii place muia,pe care posibil sa o practice cu toti membrii familiei) plus ca ideea cu protestul de pe 10 august de la derbedeii respectivi a pornit(dealtfel ”fetita” l-a ”promovat in Londra,probabil pe cheltuiala lui soros) !Iar cei care au votat psd o vor face si pe mai departe,te asigur eu !!!

  12. Alex Răspunde

    @Tot ala. Ca tot m-ai trezit, sa-ti arat un numar paraguayan si sa ma pupi … ” PY- DOS- 999″ de ori. Sper ca ti-a placut.

  13. Alex Răspunde

    Sa luam ca exemplu un numar de masina din Pola(am luat denumirea italiana a orasului si nu cea croata, care va inchipuiti cum se scrie) “PU-02-TOI”, pentru poliani ar parea perfect normal, pentru romani ar parea hazliu insa nu si jignitor. Ceea ce nu e cazul celor doi muiedezi, scopul lor fiind clar defaimarea unui partid. Cristian Chivu nu a fost primit la Real Madrid din cauza numelui care in limba spaniola probabil inseamna magarus si astfel de nume nu aveau ce cauta la acest club. E clar ca aici nu conteaza aspectul legal si cine-ti trage un asa numar trebuie sa-i raspunzi inapoi cu 10.

    • cleo Răspunde

      te înșeli amarnic idiotule , scopul final nu este defăimarea ci desințarea și scoaterea înafara legii a grupului infracțional organizat a cărui denumire apare pe plăcuța de înmatriculare .

  14. Alex Răspunde

    @cleo. Si crezi tu ca poti schimba grupurile cu chestii de-astea? Si daca-i unesti mai mult? Mai mult succes ai avea daca ti-ai schimba tu numarul de la masina cu numarul asta estonian “EST-I- COI”.

  15. satmarean Răspunde

    i-mi sunt dragi cei de la psd ca sare-n ochi, dar de ma intreaba fimea de 10 ani sau bunicasa de 70 ce insemna MUIEPSD scris pe numarul ala ce sa ii explic. ce e mult ii mult. ca au altii jospsd sau ce or inventa nu am treaba dar trebuie putina decenta.

  16. 007 Răspunde

    …ramai perplex la comentariile analfabetilor functionali,ramasi cu POMENILE la cheremul curvelor si a hotilor din politica si institutii.Iar in intunecimea mintii lor(oare nu e mai mult decat atat ?) nu vad ,in ce hal a fost adusa DEMNITATEA ACESTUI POPOR SI ACESTEI TARI,de aproape toti politicienii(un inteligent se va lupta doar cu cei de la putere,atunci cand este evidenta deraparea de la democratie). Mai mult decat atat,ACESTI POSTACI ANALFABETI, vor sa ne controleze si sa ne estompeze orice initiativa de a indrepta cat de cat lucrurile pe principiul…daca instaleaza astia democratia si COMPETENTA,noi ce facem,ca la nimic nu suntem buni ?! A scuze…sunt buni,chiar foarte buni, la la vidanjarea dosurilor care-i hranesc,calcand in picioare orice, DAR orice, urma de demnitate.
    P.S.1.Orice om civilizat nu va folosi o jignire in bloc,fie el si PSD,chiar daca aproape in unanimitate in PSD se simte o sustinere a infractorilor si/sau a celor cu dosare penale.
    P.S.2.Am avut ocazia sa-l cunosc pe dl.Cosmin Andreica si pot spune ca este un cetatean corect ,onest si cu simtul responsabilitatii,care din pacate multi de pe aici si aiurea,nici nu pot visa. Voi nu sunteti capabili sa va asumati responsabilitati pentru a va apara PROPRIA DEMNITATE, FATA DE UN SISTEM VICIAT, care divizeaza si imbolnaveste o natie intreaga, Asa cum DL. C.ANDREICA o face.

  17. Satmareanul Răspunde

    Ambasada este 0, atata timp cat si cei din Suedia si-au dat seama ca o injuratura au aprobat, de aceea au si retras numarul lui, si eu sunt anti PSD dar asta nu inseamna ca intr-o lume civilizata eu trebe sa injur si nu am alta cale de a-mi exprima nemultumirea, eu sper ca democratia nu asta inseamna sa injuri si sa folosesti limbaj obscen in public. Si in legatura cu copilul minor, sper sa fie sanctionat parintele si sa i se traga dreptul de a fi parinte, pentru ca nici unu dintre noi nu si-ar dori ca intr-o zi copilul minor sa vorbeasca cu injuraturi si sigur nu o sa il felicitam ca a injurat, mare atentie la copii, la noua generatie ca din pacate ei nu stiu ce inseamna democratie si noi restu ar trebui sa fim mai lucizi la cap, si sincer, daca nu va place, vindeti tot si mergeti in tari civilizate, ca voi astea care comentati de democratie, mergeti si vedeti ce inseamna democratie in alte tari si sigur o sa va doara, la o amenda in euro!

  18. Alex Răspunde

    Imi cer scuze pentru numerele de inmatriculare amintite mai inainte si daca l-am suparat pe careva inca o mie de scuze. Am crezut si eu ca sunt de ras si ca distreaza lumea. Mai aveam cateva dar nu vreau sa dau de lucru ambasadelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.