Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Maestrul Internațional Daniel Baratosi și-a făcut șah-mat adversarii

Ziua FIS de vineri a început cu Turneul D, Cupa Informația Zilei la șah 960. 18 șahiști s-au înscris la acest turneu pus în program de organizatori pentru distracție. Printre ei s-a aflat marele maestru Aczel Gergely (Ungaria), dar și maeștrii internaționali Daniel Baratosi (Arad), Nad Petre (Timișoara), Adrian Petrișor (Arad), Andras Meszaros (Ungaria) și Ervin Mozes (Arad).

Despre sistemul de desfășurare am scris într-un articol precent, iar acum vom prezenta rezultatele. Menționăm că Aczel Gergely este primul mare maestru care a participat la un turneu de șah 960 organizat la Satu Mare.

După 7 runde, cel mai bun s-a dovedit a fi maestrul internațional Daniel Baratosi, legitimat la ACS Șah Club Vados Arad. Șahistul a acumulat 6 puncte și l-a depășit pe Aczel Gergely, maghiarul înregistrând 5,5 puncte. Podiumul a fost completat de Ilie Martinovici (Republica Moldova), cu 5 puncte.

Fondul total de premiere este de 1.000 lei (450/ 250/ 200/ 100 lei), iar festivitatea finală, de la toate turneele (mai puțin de la Turneul E) din cadrul Festivalului Internațional de Șah este programată pentru ziua de luni, 30 iulie, de la ora 15:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.