Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

NEGOCIERI. Tarom ar putea introduce cursa Satu Mare – München

Există posibilitatea ca Tarom să înființeze o nouă cursă de pe Aeroportul Satu Mare, de data aceasta cu destinația Munchen. 

Consilierul județean Jozsef Pinter a cerut astăzi detalii conducerii Consiliului Județean cu privire la înființarea unei curse aeriene Satu Mare – Munchen. Președintele Pataki Csaba nu a dat însă niciun detaliu, motivând că a promis acest lucru companiei Tarom.

Aeroportul Satu Mare este în discuții cu Tarom ca din toamnă să se introducă o nouă cursă aeriană Satu Mare – Munchen. Decizia va fi luată după ce compania Tarom își va primi noile aeronave, iar orarul va permite înființarea acestei curse.

3 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Beszarrrok….Tarom va capata aeronavele incepand cu 2022, ce frasz mai vrea si Pinter asta? Nu vede pe cine a uns grofu director? Sa zica mersi de va mai putea merge la Bucuresti de pe SM, nu fitze de Germania. Deja si wizz isi reface unele calcule, dupa primele dispozitii ale noului jupan.

  2. C4s Răspunde

    Da , merge in Germania cu aeronavele care o sa le cumpere. Asta e ca si blana ursului din padure…

  3. Ardelean Răspunde

    Imi place cum tot la una-doua luni apare cate o stire….din toamna se poate ca, la primavara poate se va. Nu uitati ca, drept multumire pt ce a facut, altceva decat sa stea cu capul la cutie, fostul director a fost mazilit, la proba de interviu. Asta nou, de are minte, si in BM a dovedit din plin ca are, se va plimba pe banii CJ la targuri de profil, va da afirmativ din cap la stiri gen ” din noiembrie s-ar putea ca” si va face naveta cu Dusteru de serviciu, pana va inchide si aeroportul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.