Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Neplăceri la Vama Petea: Condiții inumane. Dacă moare cineva din cauza asta?

Cei ce au trecut măcar o dată prin Vama Petea, cunosc condițiile de acolo. Oamenii sunt nemulțumiți, în primul rând, de traficul infernal la care sunt supuși când au drum la vama din Petea.

Căldura, cozile uriașe și condițiile din Vama Petea sunt cele ce îi nemulțumesc în mare parte pe oameni. Însă, acestea nu sunt singurele.

”Este inuman ce se întâmplă în Vama Petea. Coloane imense, căldură insuportabilă, iar cei de la vamă ori sunt prea puțini, ori sunt prea leneși… întrebarea mea este: dacă moare cineva din cauza asta… cine va fi de vină?”, este mesajul unei sătmărence.

Încă de la primele ore ale dimineții, timpul de așteptare a fost de minimum 40 de minute.

7 comentarii

  1. Zece Răspunde

    Nu e VAMA..e Punct de Trecere a Frontierei

  2. aaaaaa Răspunde

    pana in gherta nu-i muri draga cine vo chemat acasa stranieri besinosi…..

    • Corina Răspunde

      Nu toata lumea e din gherta. Joi am stat 4 ore , azi am fost din nou, mi-am pus scutece, pe bune

  3. Carmen Răspunde

    Colega,ai scapari?? Foloseste mai bine “Uronal Gold” sau….

  4. Cetatean Răspunde

    Existenta unor toalete CURATE este un fapt de minima civilizatie! La Petea si la Halmeu toaleta este HOROR!!! Focare de infectie! Desigur Directia de sanatate publica nu stie nimic ca fiind vorba despre locuri publice si despre intrarea in Romania e f bine si civilizat sa fie plin de mizerie, ca sa nu spun c…cat! Iar cei care raspund de punctele de trecere a frontierei nu au timp sa se gandeasca la civilizatie!

  5. Jon Răspunde

    In petea s au montat toalete ecologice, cele existente dupa primele doua ore au fost vandalizate, vase de toaleta, baterii sparte, sa nu mai vb de cum isi fac unii nevoile. E vorba tot de noi romanii. Oriunde mergem numai prapad. Ca si otomanii pe vremuri. Iara lenesii de vamesi cum zice doamna, este ca nici nu mananca toata ziua. Da, sunt politist, si incerc sa mi fac cat mai bine si repede treaba, dar, dar trebuie sa lamuresc aproape fiecare romanas sa mi prezinte documentele pe care de doua ore de stat la rand nu le a pregatit. ,,N am stiut. Am crezut ca e vignieta . Dar de ce se sta? ,, Vama asta petea nu mai face fata. A fost conceput pentru traficul de acum 20 de ani. La Urziceni, Valea liu Mihai nu merge nimeni? Nu se sta si autostrada e la fel de aproape. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.