Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Pauză de o săptămână pe Podul Decebal. Primăria explică de ce nu s-a lucrat

Firma care execută lucrările de reabilitare a podului Decebal va efectua joi probe pentru a determina capacitatea portantă a fundației, după o pauză de 7 zile în care nu s-a lucrat, necesară pentru întărirea stratului de fundare.

Administratorul public Maskulik Csaba a anunțat că lucrările vor fi reluate joi, 12 iulie. Firma Drum Inserv are ca termen de finalizare a lucrărilor sfârșitul lunii iulie, iar dirigintele de șantier angajat de Primăria Municipiului Satu Mare urmărește evoluția lucrărilor și etapele de executare a proiectului!

10 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Conducerea primariei este impotenta si permite unei firme de rahat sa-si bata joc de un oras intreg. Scuzele , motivele invocate si gargara, sunt de prisos!

    • mihai Răspunde

      Ion pentru tine si pentru gaste betonul nu trebuie sa se intareasca, tu ai pune asfalt asa peste betonul proaspat turnat. Eu in locul tau as tacea.

      • y Răspunde

        @mihai. Totuși nu crezi ca pentru respect pentru cetățeni, pentru evitarea discuțiilor pauza aceasta de o săptămână trebuia anunțată și motivată. Toată lumea a văzut doar că nu se lucrează de vineri și că au fost retrase toate utilajele. Nu de alta dar au mai făcut așa că au dispărut și n-au lucrat din n motive. O fi cum spun ei și susții și tu dar nu s-a turnat nici beton nici balast stabilizat. S-a pus stratul geotextil și s-a pus peste izolația hidro un fel de smoală sau gudron mai tare. Dacă este cum spui că s-a pus beton și trebuia pauza asta pentru priză eu mânânc betonul acela. Fără murături.

        • Altu Răspunde

          Știi melodia aia “E o poveste fara sfârșit”,se potrivește aici.Nu are rost să te enervezi, în țara asta singura soluție este emigrarea.

          • y

            Așa cum a zis deja acum mai bine de 200 de ani unul Napoleon Bonaparte, fiecare nație are conducătorul pe care-l merită. Noi, fiind un oraș de r*h*t avem conducători pe măsură. Oare de ce nu se dezvoltă cătunul ăsta de sat mare? Oare?

        • Unu' Răspunde

          @y: la începutul lucrărilor (de anul ăsta!) primarul a anunțat că pe parcursul lucrărilor vor fi câteva perioade în care nu se va lucra din cauza tehnologiei folosite.
          Ce le reproșez eu e că nu au montat panoul cu îngustarea drumului mai înaintea lucrării și toți grăbiții se bagă pe banda I, iar apoi cu tupeu taie calea celor de pe banda II, dar la noi e deja ceva normal! Până și gardienii publici și poliția a făcut la fel!

          • y

            @Unu’ , știu eu asta dar românul e uituc. Plus că la popor îi place să se mai repete (oricum nu reține). Asta ca impresie că poate primarului îi pasă de oraș și de locuitori. Cum nu e an electoral e mai important meciul Argentinei din Sankt Petersburg. Dar repet aștept cu înfrigurare data de 31 și scuzele pentru întârziere. Să n-am dreptate.

  2. Rozsa sandor Răspunde

    Asta trebuia sa fie o lucrare de maxim o luna .(asfaltat tot podul si reabilitat fundatia )suntem bataia de joc a tuturor de la firma executanta pana la primarie

  3. alex Răspunde

    mai este pana la sfarsitul lunii,rabdare!

  4. i pop Răspunde

    nu sunt in stare sa repare intretina ce sa facut pana 89 da sa faca al 3.4.5lea pod centura etc si in ziua de azi folosim ce au facut comunistii…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.