Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sătmăreanca Iris Roatiș, zece pe linie la Bacalaureat! Felicitată de primarul Kereskényi Gábor

O elevă din Satu Mare a reușit să obțină zece pe linie la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Iris Roatiș, șefa de promoție de la Colegiul Național Mihai Eminescu. Performanța de-a dreptul remarcabilă a fost salutată și de primarul Kereskenyi Gabor.

,,Doresc să o felicit pe eleva Iris Roatiș de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, singura din județ care a luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv. Felicitări și mult succes și pe viitor!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

În cursul zilei de astăzi, între orele 12:00-16:00, vor putea fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 9 iulie.

Rezultatele de la Bacalaureatul 2018 pot fi consultate accesând link-ul următor —> Rezultate BAC 2018

13 comentarii

  1. pur si simplu ...satmarean Răspunde

    BRAVO si felicitari, IRIS ROATIS ! ” Are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata a mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv ” – extraordinar ! Bravo ! Trebuie sa fii un mic extraterestru minunat pt. ca esti prea frumoasa , prea desteapta si prea ambitioasa ca sa fii doar un sumplu omulet minunat din Satu Mare ! Felicitari si parintilor tai care trebuie sa fie deosebiti si ei – merita tot respectul din lume !

    Felicitari Liceului Mihai Eminescu ! – se mentine ca o pepiniera de talente si valori ! Bravo , dascali minunati !
    Felicitari si domnului primar ca a felicitat-o atat de rapid si calduros ! Bun primar ! Astept cu nerabdare si momentul festiv in care o va chema la Primaria Satu Mare s-o felicite si festiv – cu toate alea , cum se cuvine ,adica – cu diploma , flori si premiu in bani , ca semn de pretuire pt munca depusa si ca un indemn/exemplu bun pt toti copiii locului !
    BRAVO , IRIS ROATIS , esti extraordinara ! Tot norocul si binele din lume sa te calauzeasca si sa te insoteasca in viata si in lume !… Sa nu uiti niciodata ca esti satmareanca !…Si cand vei fi OM MARE sa ajuti satmarenii ramasi in Satu Mare sa fie binecuvantati cu un trai bun !….

  2. pisti Răspunde

    Tot respectul pentru eleva pentru rezultatele obtinute. Asta cu pepiniera mai putin, pentru ca sunt primii si la prizat si fumat.

  3. CaJu Răspunde

    Notele de 10 la bac nu conteaza, pe nimeni nu ii intereseaza acolo in Anglia unde mergi, tu o sa fii doar un simplu student, nu te ajuta in viata,pe bune.

    • Pisi Răspunde

      Ai avut 7 la BAC? E ok si asa…Nu trebuie sa doara, sa ai frustrari. Oriunde va ajunge domnisoara, cu acest rezultat se poate lauda. Dar ca sa revin, e ok si 7 tau :-))) Nu e nici mare nici mic, nici nu ajunge dar nici nu satisface.

      • y Răspunde

        Daa, dacă se află nota mai mică de la bac n-o să primești pită la magazin. Toată viața te a umări. În altă ordine de idee știu mai multe cazuri recente cu domnișoare din astea cu note foarte frumoase care dau din colț în colț în viața reală. Una este să redai textul ca papagalul alta este să gândești independent și cu folos. Mulți din copii ăștia cu 10 pe linie rezolvă o problemă de tip cutare și cutare doar cum au învățat la școală. Cum ies puțin din tipar deja e o problemă. Și Einstein a cam picat la școală. Dar e lăudabil efortul fetei.

      • CaJu Răspunde

        La bac am avut 8,53, am absolvit la Colegiul National ,,Doamna Stanca” acum multi ani. Oriunde va ajunge domnisoara nu va conta notele la bac pt ca nobody give a shit nici aici nici in Anglia. Toti tinerii din ziua de azi sunt niste PROGRAMATI SOCIALI! Ei nu au fost invatati sa faca altceva dupa liceu numai sa fie presati sa aleaga o facultate, niciunul dintre ei nu are curajul sa faca alceva dupa liceu, sa urmeze niste cursuri despre afaceri de exemplu, sa fie indrumati sa investeasca in ceva sau pur si simplu sa calatoreasca undeva, ei toti se duc la la facultate pt ca sunt programati inca din liceu sa gandeasca asa, se duc la facultate pt ca asa se duc si colegii lor sau pt ca asa spun parintii! PENTRU TOTI LICEENII CARE CITESC ACEST MESAJ: NU MAI FACETI CE VA SPUN PARINTII CAND VINE VORBA DE O FACULTATE, DUPA CE DAȚI BACUL FACETI CE CREDETI VOI CA E MAI BINE PT VOI, CALATORITI, MERGETI SI VEDETI LUMEA SAU STATI ACASA SI CAUTATI METODE DE A CASTIGA BANII LUCRAND PT VOI. SI NU II ASCULTATI SI PE PROFESORII CARE VA SPUN DE FACULTATILE CELE MAI BUNE PE CARE SA LE URMATI, NU FACETI CA EI SI SA -I COPIATI TREZINDU-VA PT UN JOB DE LA 8 LA 2 PM SAU 3 PM SA LUCRATI PT A VA PLATI RATELE LA BANCA! PROFITA-ȚI DE VIATĂ!

  4. zsiga Răspunde

    @Caju
    Tu n-ai avut 8.53 la Bac, tu esti un looser frustrat, si ai grave carențe educaționale! Inainte să vomiți, mai citește o dată textul! Din punct de vedere gramatical ești varză! Dacă ești ungur te iertăm, trebuie să te ințelegem, orice e românesc e rău, așa-i?

  5. obiectiv Răspunde

    Când mediul în care lucrezi este mediocru,când solicitarea creativă este inexistentă poţi avea surpriza ca unul slăbuţ în şcoală să facă mai bine faţă cerinţelor.În ziua de azi sunt atâtea joburi în care cei cu facultate sau fără par a fi egali… dar nu sunt.Din păcate sunt puţine situaţiile (vorbesc de era postindustrială în care intrăm) când unui şcolit i se oferă ocazia să se evidenţieze pe ceea ce a învăţat.Şcoala la cel mai înalt nivel se face pentru 100 de studenţi din care unul va folosi cunoştinţele dobândite la acelaşi nivel la locul de muncă.Pare puţin dar nu este.Şcoala,chiar dacă nu te ajută direct prin diplomă,te pregăteşte cum să reacţionezi în viaţă şi….să înveţi mai departe.
    Succes tinerei!Sunt sigur că nu va avea o viaţă de rahat cum o au/avem mulţi care postează aiurea pe acest forum.

  6. sophia Răspunde

    Felicitari domnisoarei ! Dar… am ajuns sa scriem articole despre un lucru care ar trebui sa fie firesc.Am ajuns sa ne minunam ca un copil a invatat de nota 10. Am ajuns ca notele la Bac sa fie stire nationala, am ajuns sa publicam gafele enorme din lucrarile scrise – asa numitele perle – si sa si radem de ele, de parca ar fi o gluma buna… Am ajuns sa ne varsam frustarile in postarile din subsolul diverselor articole. Am ajuns ca , in numele unei democratii prost intelese, sa nu ne mai convina nimic.Nici ca e alba, nici ca e neagra!

  7. Vasile Răspunde

    Felicitări! Baftă în continuare. Problema de fond pentru învăţământul din România o reprezintă latura practică. Prea mult se toceşte la şcoală, iar tinerii capabili pleacă definitiv.

    • y Răspunde

      Ca și domnișoara care a declarat într-un alt ziar că merge la o facultate din Anglia și vrea să fie profesor universitar acolo. Nu de alta dar probabil a văzut ce ”prioritate” este pentru statul ăsta învățământul de calitate și cum se chinuie zilnic pofesorii la școală. Ies copii doxă de cunoștiințe, îndopați peste limită de cunoștiințe inutile pe care nu le vor utiliza în veci dar incapabili să gândească în afara șabloanelor.

  8. Alex Răspunde

    Sunt tari unde cunostintele chiar inseamna bani. Copiii cunosc destul de bine ceea ce vor sa faca. Optiunea aleasa e chiar foarte buna, o facultate acolo este o trambulina mult mai buna decat una de aici. Lucrurile se fac pas cu pas si daca te tii bine, pana la urma reusesti. Media de la Bac si rezultatele anterioare la concursuri sunt o baza solida. Mult Succes!

  9. Alex Răspunde

    Stiu ca sunt destui cei la care scoala le-a fost draga numai in vacante, pot sa le spun doar un lucru ca daca nu erau cei cu cunostinte eram si acum la stadiul de maimuta. Chiar in zilele noastre vedem cate-un cimpanzeu cu mobil de ultima generatie, intr-o masina racnet, beneficiind de tot cei mai nou in tehnica sau tehnologie. Poate ca acestia isi inchipuie ca, daca lor nu le-a placut scoala, lumea va sta in loc. Vine era robotilor, vine vremea sa gestionam spatiul in 3D, lucruri de care vor beneficia toti si cei fara scoala si cei cu scoala, si preoti si credincosi sau necredinciosi. Asta este, ca ne convine sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.