Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Razie pe Horea 6. Primarul dorește desființarea cuibului de infractori!

Poliția Locală Satu Mare, împreună cu reprezentanții al Primăriei, SPAS şi primarul Kereskenyi Gabor, au făcut, în această dimineață, la ora 6, o razie de amploare clădirea de pe strada Horea nr. 6.

Primarul Kereskenyi a spus că scopul acțiunii este de a desființa acest cuib infracțional.

”Aproape toți sătmărenii cunoaștem ce se întâmplă în acest imobil. Știm că Horea 6 a devenit sinonimul cuibului de infracționalitate în Satu Mare. De la începutul mandatului am făcut mai multe modificări și mergem mai departe. Vrem să desființăm acest cuib de infracționalitate și sper ca, într-o lună de zile, să evacuăm acest imobil”, a spus primarul.

În urma raziei din această dimineață au fost găsite persoiane care locuiesc în acest imobil fără forme legale.
Primarul a mai spus că după ce infractorii vor fi evacuați, se caută soluții pentru ca acest imobil să fie reabilitat.

8 comentarii

  1. Zece Răspunde

    Daca reușește sa-i scoată pe țigani din centru eu il votez pe viața!

  2. y Răspunde

    Cuibul infracțional se desființează astfel:
    1. Se clarifică situația juridică a imobilului. Am înțeles că sunt și ceva proprietari pe lângă chiriașii cu statut social.
    2. Se face un proiect serios de reabilitare până nu se dărâmă singur clădirea ca mica sinagogă evreiească din pasajul către Piața Mare.
    3. Se scot toți, absolut toți locatarii de acolo, se pune barieră, se pun polițai 24/24, se reabilitează și se dă o destinație clădirii. Eu nu aș mai lăsa să fie locuințe sociale acolo.
    Până nu se apucă cineva serios de treabă toate acțiunile vor fi ca și cele din desenele animate cu Tom și Jerry. Poliția îi verifică, îi amendează, îi dă afară și îi fugărește după care cei în cauză revin. Vezi cum s-a procedat și la fostul bloc Dallas din Micro 14. Frumos oamenii stau cu chirie nu mai este mizerie. Dar a fost făcut de Lindner nu de putorile de la primărie.

  3. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Varianta optimă ar fi ;
    a)infractorii băgați la pușcărie (că doar acolo e locul lor)
    b) dinamitarea imobilului, deoarece este atât de distrus încât ar costa mult mai mult refacerea clădirii decât construcția uneia noi in locul ei.

    • y Răspunde

      Cred că este monument istoric așa că nu se prea poate. Dar cum arăta și baia comunală și ce frumos a fost reabilitată! Eu am impresia că problema este cu voința. Dacă ai trecut de faza aia găsești soluții. Plus să fie și ceva interese, nu neapărat financiare.

  4. Eu Răspunde

    V-am spus eu că “y”ar trebuii pus în ceva funcție importantă la primărie…..

  5. TARR&TARR Răspunde

    Grabiti-va Domnilor , ca vrea sa-l cumpar!!!!!

  6. Nino-nino Răspunde

    In sfarsit, odata sunt de accord cu “relaxatul”! Cu o singura precizare, daca se poate, dinamitarea sa se faca cu tot cu continutul cladirii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.