Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Angajari masive. Carrefour caută 300 de oameni la Satu Mare

Carrefour Romania deschide un nou supermarket la Satu Mare, care va fi amplasat în incinta mall-ului NEPI-Rockastle, având o suprafață de 10.877 de metri pătrați. Reprezentanții anunță angajări masive, respectiv peste 300 de locuri de muncă.

Interviul organizat de Carrefour va avea loc în perioada 21-25 august, la Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri, de pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Satu Mare.

Kereskenyi Gabor, primarul municipiul Satu Mare a dat asigurări că mallul NEPI se va deschide în data de 6 decembrie.

”Un parteneriat exemplar: un mall de 40.000 mp, investiție de 40 milioane de euro, 1.100 locuri de parcare. Deschiderea va avea loc pe 6 decembrie (…) Mă bucur că sprijinul acordat de Primăria Municipiului Satu Mare a ajutat la realizarea acestui proiect. Am fost cel care a prezentat investitorului pentru prima dată situatia juridică exactă a terenului, când alții îi purtau pe drumuri. Munca si efortul pe care le-am depus în ultimii doi ani au meritat. Ne-am mișcat rapid cu eliberarea autorizațiilor de construcție, am câștigat procesele cu samsarii imobiliari, iar în locul acelui teren neîngrijit, acum vom avea un centrul comercial modern cu locuri de parcare și spații verzi în care să îți facă plăcere să îți petreci timpul liber“, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

5 comentarii

  1. Tavi Răspunde

    Am fost la interviu, cerințe maxime salar minim, rămân la Drexi.

    • cârcotaş Răspunde

      ,,Reprezentanţii”salariaţilor te-au pus să postezi?

    • Unu' Răspunde

      Călătorule în timp, îl saltă ăștia pe Dragnea?
      “Interviul organizat de Carrefour va avea loc în perioada 21-25 august”, iar tu ieri ai postat că deja ai fost …

    • Lutas Ligia Răspunde

      Unde ai depus cv ?

  2. Luntrea Răspunde

    Nu va e rusine mai nesimtitilor, asa salarii sunt si la Cluj sau Timisoara sau în Franta, sa dea Dumnezeu sa nu aveti personal suficient sa vedeti atuci cum sta treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.