Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Femeie tâlhărită în plină zi pe stradă, în municipiul Satu Mare. Hoțul se află în libertate

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni efectuează cercetări în cazul unui furt de poșetă care a avut loc ieri, 19 august, pe raza municipiului Satu Mare.

Concret, în cursul zilei de ieri, duminică, 19 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați prin apelul unic de urgențe de către o femeie, de 71 de ani, din municipiu, despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras poșeta, în timp ce se afla pe strada George Coșbuc.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că o persoană necunoscută profitând de neatenția femeii i-ar fi sustras poșeta. În urma cercetărilor specifice efectuate, polițiștii au găsit obiectul sustras pe strada Cardinal Iuliu Hosu din municipiul Satu Mare.

În cauză se efectuează în continuare cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în vederea identificării persoanei bănuite de sustragerea poșetei și tragerea acesteia la răspundere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

3 comentarii

  1. raudetot Răspunde

    Elevilor, la scoala, nu ai voie sa le faci observatii. Iși cheama in ajutor parintii, ziarele si televiziunea. Parintii nu pot face nimic in privinta disciplinei sau li se rupe de ceea ce fac sau zic elevii. La TV, numai exemple de urmat, evident, negative: vezi emisiunile cu Mărin. Dintre acesti elevi, se desprind si cei care nu au nimic cu disciplina. O lună- doua de inchisoare (DACĂ!!) nu le repara comportamentul. Realitatea e ca seriozitatea va dispărea din vocabular precum animalele de pe strada (câinii). Agresivitatea va inlocui acest cuvant. Si nu vom putea face nimic: ajung minorii sa omoare chiar si rude?

  2. Lili Răspunde

    Vechea poveste, se înregistrează ca furt că nu dă bine la indicatori și dacă va fi identificat autorul se “transformă” în tâlhărie.
    Neatenția victimei ce înseamnă?
    Nu își ținea geanta la piept cu ambele mâini și nu își învârtea capul precum girofarul?

    • y Răspunde

      Zi mersi că nu i-au dat amendă doamnei că n-avea senzori de mișcare și sistem de alarmă portabil. Și pe soția au tâlhărit-o ziua în amiaza mare acum vreo 5 ani în parcarea Kaufland. Am și pus cruce din start pe bani și bonuri de masă și n-are salar minim! Noroc că cineva ne-a înapoiat actele că de restul pauză. Tot ne-au chemat la declarații, luat amprenta etc. …. Nici un rezultat. Și totuși parcarea este supravegheată cu camere video!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.