Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO& VIDEO. Accident între Satu Mare şi Botiz. Un TIR şi un autoturism, în şanţ

Accident între Satu Mare şi Botiz în urmă cu câteva minute. Un TIR ş un autoturism au ajuns răsturnate într-un şanţ de pe marginea drumului.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie şi pompieri.

Din primele informaţii reiese că ar fi vorba despre doi răniţi.

Potrivit martorilor, autoturismul era staţionat pe marginea drumului, iar TIR-ul condus de un şofer din Polonia l-a lovit din plin. TIR-ul avea viteză şi nu a reuşit să oprească la timp. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în şanţ iar TIR-ul s-a răsturnat tot în şanţ.

Vom reveni cu detalii.

12 comentarii

  1. escape Răspunde

    Linia este continua la marginea drumului, autoturismul nu avea voie sa stationeze acolo…

    • Corect!!! Răspunde

      Corect!!! Daca ai pana te opresti cat mai aproape de langa linia ce desparte sensurile de ciruclatie.

  2. Ionica Răspunde

    Nu ai voie sa opresti in zona aia…Era sa o patesc si eu cand o masina a tras brusc dreapta sa opreasca ….Se circula cu viteza mare….

    • y Răspunde

      Lămurește-mă Janika de ce nu este voie să staționezi acolo dacă ai să zicem o pană. Și tot așa să zicem de ce are voie ca să circule cu viteză urmașul lui Sobiesky.

      • Carmen Răspunde

        Acolo nu ai voie sa opresti nici daca ia foc masina.Te duci pina la prima parcare AMENAJATA si astepti acolo,cu rabdare ajutorul.Motivele sint mai multe:
        -drum excelent,fara gropi
        -drum drept,vizibilitate perfecta de la iesirea din oras pina la bariera din Botiz
        -cei grabiti acolo isi pot testa posibilitatile tehnice ale masinilor
        -etc,etc

  3. Alex Răspunde

    Sa speram ca adevarul si dreptatea vor fi aflate de cei implicati in accident aici pe Pamant si nu la Judecata de Apoi. Din punctul meu de vedere un protest de amploare ar fi perfect justificat impotriva guvernantilor pentru reteaua rutiera, si nu numai, a tarii. Nu au nicio scuza, daca nu au avut bani s-ar fi putut imprumuta, s-ar fi putut gasi o solutie satisfacatoare si pentru autostrazi, sosele, constructii rutiere, etc. Zilnic se duc pe lumea cealalta sau prin spitale victime ale acestor stari de lucruri, fapte impotriva carora chiar ca ar trebui iesit in strada mult mai justificat decat numai pentru a-l schimba pe Tudorel cu tizul sau Mugurel.

  4. Ion Răspunde

    Da impotriva unor cacati cu ochi ca tine se poate protesta? Ca esti ilegal de prost, as protesta eu… Ai avea o scuza daca ai avea vrun diagnostic de ala psiho… da nu cred sa ai asa ceva. Cauta-ti de drum si nu mai devia de la subiect ca nu esti singurul smecher intr-o lume de prosti… de fapt, pare invers…

  5. Alex Răspunde

    @Ion. Ioane, suntem la liber, baga mare!

  6. Alex Răspunde

    @ y. Si tu-l superi pe Ion? Cum cei de la site nu s-au gandit la un WC virtual, ma tem sa nu-l apuce iar vreo diaree verbala si sa-mputa site-ul de n-o sa mai comenteze nimeni nimic.

  7. Alex Răspunde

    @Ion. Si daca tot zici ca-s pe langa subiect, tradus altfel, ca am depasit linia continua a simtului realitatii, te rog sa-mi explici cum pe acel drum national, cu putine zone dificile, se produc atatea accidente ca, probabil, unii dintre cei care au participat la constarea lor au avut parte de consiliere psiho de cat sange au vazut pe el. Daca poti, as dori sa nu te comporti ca un maimutoi care cum este un pic in dificultate incepe sa improaste cu excremente si urina peste cei care se gasesc in apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.