Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Cățelușă pierdută în vamă. Recompensă de 1.000 de euro!

FOTO. O cățelușă a fot pierdută în vama Borș, fiind posibil să fie luată de o familie din județul Satu Mare. Proprietarii căţeluşei oferă o recompensă de 1.000 de euro celor care oferă informaţii ce pot duce la ea.

Totul s-a întâmplat în 10 august în vama Borş după intrarea în ţară. Se pare că patrupedul ar fi scăpat în zona maşinilor, iar o familie a luat-o în TIR pentru a nu fi călcată de alte maşini. Este posibil ca TIR-ul respectiv să aibă numere de Satu Mare.

“Am pierdut o catelusa rasa shitzu, raspunde la numele de TISHA(9ani) ieri, 10 august, in jurul orelor 21:00 , zona Borș, Bihor, Romania. Informatiile primite sunt multe si parca eronate! Cert e ca a luat-o o femeie care nu stia romaneste, dintr-un tir ca sa nu o calce masinile, dar odata mi se zice ca tirul avea nr de SJ, apoi de SM, acum ca avea numere de Polonia! Informatii date de catre politisti.
Acum incerc sa aflu ce tiruri au intrat in tara, si apoi cu ajutorul vostru daca ma puteti ajuta cu nr de tel! .
Am facut plangere la politie, am verificat toate camerele (care nu sunt defapt) din zona disparitiei..am pus afise peste tot, am scris pe nenumarate grupuri… sper din suflet ca persoana care a luat-o sa o salveze, sa nu o lase altundeva si sa NE-o INAPOIEZE!!
Va implor, cine are vreo informatie sau o gaseste sa ma sune:
0741927775
0740104985
0755639958
0756494859
‼️OFER RECOMPENSA 1000€!!! ‼❗”, este mesajul proprietarei.

2 comentarii

  1. Arabela Răspunde

    Apel catre cei care au luat catelusa : Dati catelusa inapoi !!Altfel va va bate Dumnezeu !!

  2. Mos Craciun Răspunde

    Ăsta nu este cumva câinele doamnei Lucre Spinu că doar o doamnă de valoare poate să plătească așa o recompensă uriașă. Păi de ,are nenea Cici euro destui că doar a împărțit după bunul plac policlinica de pe Cuza Vodă.
    Anul trecut au încasat o avere pe o buda de cabinet ,oare doarme liniștit marele regalist și moralist .Lupul la oi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.