Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. ,,Dormitor” improvizat în fața Spitalului. Oameni ai străzii, treziți din somn și amendați de polițiști

Trei oameni ai străzii, care dormeau în parcul din fața Spitalului Județean Satu Mare, au fost ridicați marți dimineață de polițiștii locali.

Treziți din somn, Iuliu Damou, Adalbert Caraba și Pamela Damou, au fost amendați, iar saltelele au fost aruncate. Cei trei sunt îndepărtați zilnic de polițiștii locali din această zonă.

Deși li s-a oferit de mai multe ori posibilitatea de a dormi la Adăpostul de Noapte al Primăriei Municipiului Satu Mare, aceștia au refuzat!

17 comentarii

  1. abc Răspunde

    La adăpost sunt niște reguli. Plus că nu e voie cu băuturi și droguri, așa că nu le convine. Dar ce puteau să facă pulițaii? Ăștia trebuie cumva ajutați că se tot înmulțesc (sexul e gratis, de plictiseală e bine și aia, ce contează că n-au ce mânca). Așa le dă poliția locală amendă pentru sforăit pe domeniu public, ei în veci nu-l plătesc că n-au de unde. După ce poliția pleacă ei frumos dau după colț și se culcă iar. În raportul poliției apare frumos încă o ”acțiune”. Și ?? Problema tot a rămas.

  2. unnnu Răspunde

    si cati mai este in afara de astea iooiii

  3. raudetot Răspunde

    In loc de amendă, mai bine erau dusi sa faca un pic de curatenie in cimitirul de pe Amatului unde balariile au ajuns la 2-3 metri si nu poti ajunge la morminte. Imi pare rau pentru ei, dar nici bani de amenda nu cred ca vor avea de unde scoate.

  4. Rate Govor Răspunde

    Sper sa ajunga si Govor Razvan asa !

  5. Norick Răspunde

    Oare si-au dat acordul sa pozati cu ei ?? … :-)))
    In alta ordine de idei , chiar ca este revoltator : barbati perfect-sanatosi viseaza in parc mersi-bine , in loc sa munceasca ceva – chiar in folosul comunitatii . Dar, au fost amendati… ha-ha-ha bancul zilei . Si oare au buletin de identitate? Domiciliu ?? Loc de munca ?? ( na bine, asta ultima chiar ca era o intrebare fara rost.. :-))) )

    • y Răspunde

      @Norick, la anul când vor fi alegeri prezidențale va primi fiecare câte un ”buletin” din ăla temporar ca să poată vota. În multe locuri așa se face. Apoi țiganul va ”pierde” buletinul, că doar nu-i prost. Altfel nu-mi explic cum tot timpul se trezesc autoritățile cu exact aceleași ”specimene semiumanoide” fără acte de idenitate.

  6. cârcotaş Răspunde

    Lenjeria pare destul de curată.Ar fi interesant un reportaj cu aceşti oameni,cu viaţa lor.Văd că au şi saltea deci au ceva ,,confort”.Şi sunt liberi,fără griji.

  7. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Acești nenorociți ai sorții pe lângă care trecem intorcand capul dezgustați sunt ai nimănui,(sau renegați de familie) trăiesc sub cerul liber,mănâncă din container beau spirt medicinal și nu mai au nici o așteptare de la viață; permanent hăituiți duc un trai de multe ori sub nivelul animalelor pentru că avem mulți iubitori de animale dar puțini iubitori de oameni! Este vina lor ve ți spune, dar oare e numai vina lor?

    • Norick Răspunde

      Da , ai si totodata n-ai dreptate. Si mie-mi este mila cand vad oameni saraci si nenorociti intr-un scaun cu rotile , fara maini sau fara picioare . Dar aici nu este cazul deloc – omul e sanatos si fitt 100% – el nu VREA sa munceasca – singura dorinta sa aiba un deti de spirt sanitar cu care intra iarasi in trans, unde nu are probleme cu facturi, familie , rate bancare etc. – un fel de Kanaan versiune ieftina 🙂 – si asta este o modalitate de a supravietui zilele gri ale saptamanii…
      Si fara suparare nu cred ca eu , sau Tu (sau oricine) suntem de vina pentru asta . Nu sunt psiholog sa caut radacina problemei , dar ca si simplu cetatean stiu, ca nu amenda este solutionarea ideala pentru eliminarea cazului si/sau cazurilor asemanatoare .
      Peace ! 🙂

  8. Alex Răspunde

    @Cetateanul relaxat. Astia “cetateni relaxati”!…si nu se lauda cu asta.

  9. unguru Răspunde

    Ia auzi cetatean european ce da sfaturi forumului:”specimene semiumanoide” .Bravo Y esti descendent al speciei de peste Tisa!

  10. unguru Răspunde

    Asa intelege un cetatean european-firesc y-cum altfel mare sfatuitor, egalitatea ungurilor cu tiganii:specimene semiumanoide.O fi ungur sau doar nazist?

    • y Răspunde

      Nu tati @unguru, nu mă provoci. Ăștia toți îs bolnavi psihici, au inhalat bronz deja când erau în pântec și care au scăpat i-a ”reformat” sistemul nostru minunat de asistență socială. N-ai ce să le faci. Singura soluție este să nu se procreeze, poate așa mai scade numărul lor pe termen mediu și lung. Mi-e milă de ei.

  11. Razvan Govor Răspunde

    Cei cu bani precum hotii de taica-meu si Darie Cristinel sau alti PSD sau PNL ar putea Dona din averea furata ca sa le luam o chirie si sa le platim chria 1 luna sau 2 luni pana isi revin financiar.
    Si i-ar putea ajuta sa gasesca un job ceva…
    Dar Doar Pamantul ne va satura.

  12. una` Răspunde

    Acolo ca acolo….dar pe Magnoliei ce e in fiecare seara……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.