Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Primarul Kereskényi Gábor, în război cu vandalii! Misiune clară pentru Poliția Locală

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat război vandalilor! În ultima perioadă, mai multe bănci și aparate fitness din parcurile sătmărene au fost pur și simplu distruse de o gașcă de nesimțiți pentru care orice bun reprezintă o ,,provocare”. Edilul-șef al Sătmarului a luat atitudine și spune că va ,,tăia în carne vie”.

Kereskenyi Gabor a anunțat că a a cerut conducerii Poliției Locale să intensifice patrulările.

,,Bănci și aparate de fitness, vandalizate în Parcul U.F.O! Degeaba facem eforturi să înfrumusețăm orașul dacă sunt persoane care distrug! Am cerut Poliției Locale să intensifice patrulările în zona locurilor de joacă și a parcurilor.

Problema e că dacă cineva şi-a pus în gând să distrugă, va aștepta momentul în care în zonă nu vor fi polițiști locali. Martorii nu ar trebui să rămână indiferenţi, e nevoie să anunțe Poliția Locală. Amendarea vandalilor va fi de învăţătură pentru toţi!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare.

21 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Bine Gabore, pune-i pe puturoșii ăia la treabă! La altceva oricum nu-s buni!

  2. Uli Răspunde

    Daca sar monta camere video sar remedia multe probleme.. de montat nu monteaza iar daca montezi tu te amendeaza..asta e tare…sar putea identifica si autori care incendiaza tomberoanele de plastic…

    • Unu' Răspunde

      În multe locuri din oraș sunt montate camere de supraveghere, doar că sunt în administrarea puturoșilor de gardieni publici, care cal mai probabil nu știu să le folosească, sau dorm în post, de nu văd multe chestii la care s-ar putea sesiza!

  3. Marinaru' Ungur Răspunde

    Unde bah??? Au ridicat banca sa veizi si tu ce receptie de lucrare ai facut!!! Aia ii fundatie? O misitrie de beton?

    Dar cu terenu de fotbal, tenis si bitch volei din parcu UFO ce faci? Facem muzeu din el?

  4. NIES Răspunde

    Camere de filmat pe stâlpi și nu din alea ieftine ca habar nu ai pe cine filmezi chiar dacă sta la 3 metri. Ciao

  5. Ady31 Răspunde

    Degeaba intensifica patrulele ca nu vor reoilva nimic, cum se repara asa si se distrug! Asa ii frumos la noi!

  6. Ady31 Răspunde

    rezolva

  7. Satul Răspunde

    Ar fi bine sa faca ordine si mijloacele de transport in comun mai ales daca vrea sa cumpere autobuse noi

  8. pop liviu Răspunde

    amenda f. mare,si sa munceasca in folosul comunitati.
    deasemenea oamenii de ordine,ma refer la politia locala jandarmi etc sa patruleze cat mai des.

  9. Bogdan Răspunde

    Parcul de pe Aurel Vlaicu este in totalitate ocupat de o familie de tigani din vecinatate.nu am vazut de cativa ani politie locala in zona.ar fi bine sa patruleze si in parcul asta macar cand sunt in zona.

  10. Unu' Răspunde

    Dar oare cetățenii care locuiesc prin zonă n-au oleacă de spirit civic să filmeze vandalii și să anunțe poliția (aia adevărată nu copiile nereușite din subordinea primarului)?!?
    Probabil sunt și persoane care, din păcate, se bucură că se distrug, deoarece pentru ei e doar o sursă de zgomote și gălăgie!
    Am locuit aproape 20 de ani în zonă, și o parte din copliărie acolo mi-am petrecut-o, știu exact cum gândesc unii! Deși jucam fotbal în groapă, veneau să ne fugărească deoarece făceam gălăgie!

    • Rodica Răspunde

      Dar oare nu contribuie si locatarii acelor zone la vandalizarea aparatelor ? Dar oare nu trebuiau intai amenajate locurile pentru amplasarea lor acolo ? Unele dintre ele au fost trantite de mantuiala , sa umple locurile goale ! Cred ca trebuie in primul rand sa apeleze fiecare la constiinta (civica , morala ) personala , dar e putin mai greu ; educatia si buna crestere, respectul pentru munca celuilalt, se dezvolta in ani si se primesc de acasa !

  11. attila Răspunde

    ne miram de huligani dar asa face si primaria .eu am o gradina cu copaci deci livada cu fantani si altele .saptamina trecuta a fost darimat si arat tot ,fara instiintare prealabila.

  12. cetatean Răspunde

    Nu stiun de ce politia nu face treaba. Uita-ti-va numai de cand au venit acasa capsunarii ce de accidente sunt. Ati vazut cum parcheaza si unde ? unde-i taie capul. daca le atragi atentia te mai si injura. Am vazut politisti trecand pe strada ,vazand ce se intampla si plecand mai departe. Legea trebuie respectata DE TOTI.Dar atata timp cat nu se iau masuri impotriva celor care o incalca degeaba facem noi galagie. Noi ne enervam doar.

    • y Răspunde

      ”Tati ?” întreabă copilul. ”Noi în ce bantustan trăim?” ”Absurdistan”, răspunde tata. În veci nu o să fie ordine dacă noi nu vrem asta doar declarăm că ce bine ar fi. Acum două zile am scris că dorm ziua în amiaza mare pe la 11.30 doi drogați de vreo 20 de ani fiecare la terenul de joacă din Soarelui. Dau să sun la 112 dar o doamnă care era cu fetița la joacă îmi spune ”Lasă domnule, Să doarmă. Asta este.”

      • Unu' Răspunde

        O să-i pară rău doamnei când va ajunge așa și fetița ei!

        • y Răspunde

          Așa este, baiul e că cei doi derbedei dorm zilnic, de fapt se preling în diverse poziții contorsioniste și nu spune nimeni nimic.

  13. Didi Răspunde

    Sa-l vad pe Gabor cum propune o lege la nivel local pt treaba asta… amenda plus ore in folosul comunitatii.. si dupa sa vedem cui ii mai arde de vandalizat ..!

  14. altul Răspunde

    “Unul” ești tu unul de ală adevărat?Ai probleme neurovegetative?Te simți frustrat,complexat sau chiar ești tu ?Cât despre putori să nu vorbim că începi să puți!

  15. Alex Răspunde

    Urata problema, si ca orice problema mai intai trebuie sa o analizezi bine sa vezi cu ce te confrunti, iar apoi de la caz la caz sa incerci o rezolvare. Primul lucru ar trebui vazut categoriile de cetateni care creaza probleme. Spre exemplu sunt persoane care au putine lucruri prin zona aeriana si care n-ar trebui lasate de capul lor pe strazi. O alta categorie sunt unii rromi care sigur vor necesita mai multe generatii pentru a se integra in societate. Evident ca sunt din pacate si alte categorii de persoane. Nu este asa simplu cum pare si numai prin metode coercitive nu se rezolva lucrurile. Problema mare e ca sunt oameni si ei si actiunile lor ne privesc pe toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.